Company info

Company
SUPERMARKET NE PER JU
Location
Tirana , Albania
Industry
N/A

Job Position Details

Job type
Full Time
Experience
Some experience (0-2 years)
Photo required
Yes
Cover letter
No
Salary Monthly
__
Closing Date
2012-08-30

shitese

Description

Ofron vend pune si 1.Kasiere, 2.Shitese ne sektore  te ndryshem 1.Bulevardi Zogu Pare,Tirane,Qendra Tregetare Tirana (prane Maternitetit te vjeter).Tirane 2.Rruga Ymer Kurti.Qendra Tregetare Olimpia.(prane Postes 8),Tirana e Re 3.21-Dhjetori ,prane Ami Avent.

Duties/Responsabilities

Realizimi i detyrave dhe pergjegjesive qe lidhen me pozicionin e shiteses apo kasieres.

Qualifications/Requirements
Printoje kete faqe

Similar Jobs
Position Closing Date City
Agjent Shitje online Durres 2014-11-30 Tirane
Agjent shitjesh 2014-09-30 Tirane
Kliente e privilegjuar 2014-12-15 Tirane
Klient i Privilegjuar Avon 2014-09-30 Tirane
Shitese 2014-11-08 Tirane