Të dhëna për kompaninë

Kompania
Berlin Chemie
Vendndodhja
Tiranë , Shqipëri
Industria
Pharmaceutical

Detaje të pozicionit

Tipi i punës
Kohë e pjesshme
Eksperiencë
Pak eksperience (0-2 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga Mujore
__
Data e përfundimit
2012-11-30

Perfaqesues Mjekesor

Përshkrimi

Zyra e Përfaqësisë së Kompanisë Farmaceutike BERLIN-CHEMIE/MENARINI në Shqipëri, një ndër më prestigjozet në tregun farmaceutik Evropian, kërkon të punësojë staf për pozicionin: - PëRFAQëSUES MJEKëSOR PëR ZONëN E TIRANëS DHE GJITHë SHQIPëRINë Pagesa e kënaqshme dhe kushte mjaft të mira pune. Kandidatët duhet të sjellin një CV me fotografi dhe numër telefoni brenda datës 31 Tetor 2012 në adresën e elektronike [email protected],ose në adresën: Berlin-Chemie/Menarini, Rruga e Kavajës, Pll.3/ Sh.9/ Ap.2, Tiranë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen

Detyrat/Pergjegjësitë

Përfaqësuesi Mjekësor ka si detyrë të promovojë produktet e Berlin-Chemie në zonën përkatëse.

Kualifikime/ Kërkesa:

Të interesuarit duhet :

  • Të jenë të diplomuar në degën e Mjekësisë ose Farmacisë.

§  Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.

§  Të zotërojnë gjuhën angleze. 

§  Të kenë njohuri kompjuterike.

§  Të kenë lejë drejtimi automjeti, klasi B.     

§  Preferehon kandidate që do banojnë në zonën që do të mbulojnë.

Printoje kete faqe

Punë të ngjashme
Pozicioni Data e përfundimit Qyteti
Agjent Shitje online Shkoder 2014-12-31 Tirane
Agjent Shitje online Fier 2014-12-31 Tirane
Offresi mandato vodafone per call center 2014-09-30 Tirane
OPERATORE/TEAML LIDER/BACK OFFICE 2014-11-30 Tirane
Online Facebook/Web Publisher 2014-11-17 Tirane