Të dhëna për kompaninë

Kompania
DuaPune
Vendndodhja
Tiranë , Shqipëri
Industria
Recruitment

Detaje të pozicionit

Tipi i punës
Kohë e plotë
Eksperiencë
Mesatare (3-10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Po
Rroga Mujore
__
Data e përfundimit
2013-01-31

Menaxher Administrativ dhe BNJ

Përshkrimi

Nė DM Consulting Services ne ofrojmė njė shėrbim rekrutimi konkurrues dhe profesional nė identifikimin e personelit tė specializuar dhe tė niveleve tė larta tė menaxhimit pėr klientėt tanė. Ekspertiza jonė nė kėtė fushė bazohet nė njė njohje tė detajuar tė industrive nė tė cilat klientėt tanė operojnė, rrjet shumė tė gjerė kontaktesh, nje bazė tė dhėnash shumė tė larmishme dhe njohje shumė tė mire tė trendeve tė tregut tė punėsimit. Pėr llogari tė njė klienti tė suksesshėm qė operon nė Kosove ( Prishtinė), ne jemi nė kėrkim tė njė kandidati te pershtatshem per Menaxher Administrativ dhe BNJ.

Detyrat/Pergjegjësitë
 • Pergjegjes per te gjitha procedurat hyrese dhe te largimit te punonjesve (kontraten, emerimin, paralajmerimet, shkeputjen e kontrates etj).
 • Asiston ne ndjekjen e ceshtjeve ligjore dhe kordinon punen e njesise perkatese per zgjidhjen ne menyre sa me efikase te mosmarreveshjeve.
 • Pergatit dhe strukturon rregullore dhe procedura per personelin dhe procese te ndryshme te kompanise.
 • Pergatit dhe perpunon raporte te ndryshme per punonjesit dhe performacen e tyre ne pune.
 • Rekomandon perqasje  te reja dhe procedura per permiresimin e efikasistetit te departamenteve dhe sherbimeve te ofruara. 
 • Kryen proceset e rekrutimit te punonjesve ne baze te projekteve te vecanta dhe per nevoja te brendshme te kompanise.
 • Ndjek dhe monitoron efektivitetin e punonjesve, sugjeron dhe merr masat per permiresimet e nevojshme.
 • Kontrollon disiplinen ne pune te te gjithe punonjesve dhe ne menyre periodike prezencen ne pune.
 • Merr masa qe database i Burimeve Njerezore dhe dosjet e punonjesve te jene te perditesuara dhe ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.
 • Ndjek inventarin e pajisjeve ne zyrat e kompanise dhe prokurimet e vogla si dhe logjistiken (mirembajtjen edhe perdorimin e mjeteve te kompanise).
 • Administrim i stafit administrativ, delegim dhe kordinim  i detyrave te tyre dhe zgjidhje e problematikave ditore.
 • Pergatit dhe ve ne perdorim formate te ndryshme shkresash dhe dokumentacioni per kompanine.
 • Trajnon punonjesit sipas nevojave te kompanise.
Kualifikime/ Kërkesa:

Kompetencat kryesore:

 • Aftesi organizative dhe planifikuese shume te mira
 • Aftesi komunikimi  te shkelqyera
 • Aftesi analitike dhe logjike ne zgjidhjen e problemeve
 • Aftesi shume te mira planifikimi dhe vete organizimi
 • Iniciative dhe pergjegjshmeri e larte.
 • Konfidencialitet i plote i puneve te kompanise
 • Pergjegjesi e larte ndaj detajeve dhe perpikmeri ne pune.


Duhet te plotesoje kerkesat si me poshte pershkruar: 

 • Te kete arsim te larte preferohet ne degen e Ekonomise ose te Juridikut.
 • Preferohet me experience ne projekte te huaja ose experience pune nderkombetare.
 • Te njohe shume mire programet e paketes office.
 • Njohje te procedurave dhe me experience ne prokurime.
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes shqipe dhe angleze.
 • Te kete te pakten 5 vite eksperience pune ne fushen e adminsitrimit dhe BNJ.
 • Vendbanim nga Prishtina ose rrethinat e saj.
Printoje kete faqe

Punë të ngjashme
Pozicioni Data e përfundimit Qyteti
Koordinatore Burime Njerezore 2014-04-30 Tirane