Punëdhënës

Punëdhënës Punëkërkues

Mundësi punësimi si Inxhinier

Java e re në duapune.com ka nisur me një kërkesë të lartë punësimi në profesionin Inxhinier:

Pozicione pune si: Inxhinier Ndertimi, Kuantifikimi, Hidroteknik, Strukturist, Elektrik, Elektronik, etj 

Disa nga kompanite qe ofrojne keto pozicione pune jane si ne vazhdim: Senka Shpk, Orion shpk, Gener 2 sh.p.k., EVEREST SHPK, X-Plan Studio Sh.P.K.

Ju njohim me disa nga punëdhënësit dhe pozicionet që ata ofrojnë për këtë kategori pune: 

X-Plan Studio Sh.P.K.  

EVEREST SHPK 

N&L Electric

INA shpk

Senka shpk 

UNI-KLIMA SHPK 

Avduli 

VIBTIS, Trade Investments Service 

Gener 2 sh.p.k. 

DBA PRO ALBANIA SHPK

Orion shpk

 

Për më shumë pozicione pune në profilin e Inxhinierisë >>Klikoni këtu<<