Punëkërkues

Punëkërkues Të përgjithshme

Mundesi pune ne MALTE si Infermier ose Shef Kuzhine

Ti ke mundesi te punosh ne Malte. Mjafton te zoterosh gjuhen angleze dhe te kesh eksperience si Shef Kuzhine apo Infernier/e dhe per te tjerat mendon kompania.

M Recruitmet ofrohen mundesi punesimi ne qytetin Mosta, te Maltes.

M Recruitment ofron shërbime të jashtëzakonshme të punësimit dhe këshillimit për menaxhimin e burimeve njerëzore në industritë e hotelierisë dhe mikpritjes. Kompania konsideron hotelierinë dhe mikpritjen si fushën kryesore të kompetencës së saj; megjithatë, ata gjithashtu u kanë siguruar klientëve edhe shërbime të kujdesit shëndetësor, kujdesit për fëmijët, kazinotë, lojërat, anijet e lundrimit, si dhe Shërbimet e Financave, Teknologjisë së Informacionit etj. Filozofia e korporatës M Recruitment është të gjesh punën e duhur për kandidatët e duhur në kushtet më të mira në treg.

Ndaj dhe ju mos humbisni rastin te perjetoni nje eksperience ndryshe ne pune duke aplikuar per pozicionet qe ata ofrojne:


Kujdestarë shëndetësorë

Infermier

Apply here: https://www.mrecruitment.eu/carers-for-elderly-needed-in-malta/


Shef de Partie, me përvojë në kuzhinën Italiane / Mesdhetare

Shef Kuzhine

Apply here: https://www.mrecruitment.eu/chef-de-partie-italian-cuisine/

Duke klikuar mbi titujt ju do te mundeni te gjeni detajet rreth pozicioneve te punes si dhe te aplikoni nepermjet linkut apo formes te vendosur edhe ne njoftim.

Ju urojme sukses!

duapune.com