Punëkërkues

Punëkërkues Punëdhënës

Punet e lira – Fier

  • ​​​​Përfaqësues/e mjekësor/e
  • Regional Manager- South
  • Punetor Magazine dhe Specialist Linje Prodhimi Lushnje
  • Transportues Fier
  • Përkthyes Fier

Vizitoni pozicionet e tjera të lira të punës për qytetin e Fierit duke klikuar këtu: >> Fier <<