Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Ekipi i duapune.com retreat day

Në datë 22 Korrik 2022 ekipi i duapune.com organizoi Retreat-in e radhës për vitin 2022. U...


2022-08-01

Dita botërore e Çokollatës

Pa punë, dashuri dhe çokollatë, do të kishte errësirë ??dhe kaos në Botë.


2022-07-07

A e dini se…

Dëgjimi i muzikës gjatë punës i ndihmon punonjësit t’i përfundojnë punët më shpejt.


2022-05-06

duapune.com partner në Panairin...

duapune.com ishte partner kyç në organizimin e Syn+Ergasia, Panairi i Punës dhe Aftësive, zhvilluar...


Thenia e dites

E ardhmja juaj varet nga ajo që bëni sot. Mahatma Gandhi


2022-01-14

A e dini se…

“41% e punëtorëve besojnë se një hapësirë pune e organizuar është çelësi për të punuar lehtësisht.”...


2022-01-07

Thenia e dites

Jeta pa u përpjekur është si të hysh në një minierë plot me gurë të çmuar dhe të dalësh duar bosh. P...


2022-01-05

Dita Kombetare e Rinise 8 Dhjeto...

#emerkure #duapune #kerkoj #njoftim #diteerinise #njoftimpune #rinia #youth #shqiperi #albania #tira...


2021-12-07

Thenia e dites!

Gjatë momenteve tona më të errëta duhet të përqendrohemi të gjejmë dritën!” Aristoteli


2021-11-10

A e dini se…

Punëkërkuesit kalojnë mesatarisht 11 orë në javë duke kërkuar për punë.


2021-11-03

6 mundesi pune jashte vendit

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne por...


2021-10-12

Thenie motivuese

“Pesimisti sheh vështirësi në çdo mundësi. Optimisti sheh mundësi në çdo vështirësi “. Winston...


2021-09-20

Cabin Crew Wizz Air – TIRA...

Cabin Crew Wizz Air – TIRANA base Wizz Air invites you for open recruitment day! We are h...


2021-09-13