Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Shpërblimi

Shpërblimi për punën e bërë mirë është mundësia për të bërë më shumë… (Jonas Salk)


2016-08-01

Motivimi në punë

Asnjë gjë nuk arrihet lehtë. Puna e vazhdueshme, është e vetmja menyrë për të arritur rezultate që z...


2016-07-27

Ti je ajo që ben!

Ti je ajo që ben! Nëse bën një punë të mërzitshme dhe monotone, atëherë ka shumë mundësi që të bëhes...


2016-07-27

Ligjet e Mërfit për punën

Mos u bë i pazëvëndësueshëm, nëse nuk mund të zëvëndësohesh, ti mund të promovohesh. Nëse nuk di se...


Çmimi i suksesit

Çmimi i suksesit- të punosh shumë, me përkushtim ndaj punës që bën, dhe vendosmëria se pavarësisht n...


2016-07-07

Vetbesimi

Një faktor shumë i rëndësishëm i suksesit është vetbesimi. Ndërsa një faktor i rëndësishëm i vetbesi...


2016-07-06

3 gjëra që të gjesh kënaqësi në...

Që njerëzit të jenë të kënaqur me punën që bëjnë, 3 gjëra janë të domosdoshme: duhet të jetë puna e...


2016-07-01

25 punët më të paguara dhe më të...

Po kërkoni për një punë që ka treg pune dhe page shumë të lartë? Më poshtë publikohet një listë e an...


E Hëna tek psikologu :)

E Hëna tek psikologu 🙂            


Je i interesuar në gjithçka? Nuk...

Një ditë je i interesuar në filozofi, ditën tjetër mendon se një karrierë në gazetari do ishte fanta...


Sa Drerë shihni në foto?

Sa Drerë shihni në foto?              


Eksploroni, ëndërroni dhe zbulon...

Eksploroni, ëndërroni dhe zbuloni. Mark Twain


2016-04-05

Cila nga 4 figurat zvendeson kua...

Cila nga 4 figurat zvendëson kuadratet bosh ne radhë?            


Proverbe Kineze

Personi që thotë se kjo gjë nuk mund të bëhet, nuk mund të ndërpresë personin që është duke e realiz...


2016-03-29

Rrëzohuni 7 herë dhe ngrihuni 8....

Rrëzohuni 7 herë dhe ngrihuni 8. –Proverbë japoneze          


2016-03-22

Cila nga figurat eshte e ndryshm...

Cila nga figurat eshte e ndryshme?            


Thënie nga Aristoteli

Thënie nga Aristoteli              


2016-03-17

Thënie me vlerë…

Çdo gjë që ju keni dëshiruar ndodhet në anën tjetër të frikës. –George Addair       &...


2016-03-09

E hene ne pune…

E hene ne pune…