Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Sa punonjës shikoni në zyrë?

                  Sa punonjë ka në zyrë, ose persona sh...


Humori per Rrogen…

Humori per Rrogen…          


Thënie nga Mark Twain

Dy ditët më të rëndësishme në jetën tuaj janë dita kur “Lindët” dhe dita kur gjeni arsyen se “Përse”...


Imagjinata është çdogjë, ndaj ju...

Imagjinata është çdogjë, ndaj ju bëheni çfarë mendoni. –Buddha        


2016-02-23

Ja çtë ndodh, po nuk mësove në s...

Ja çtë ndodh, po nuk mësove në shkollë…


Thenie me vlere per jeten…...

Jeta nuk matet me numrin e frymëmarrjeve që ne marrim, por me momentet që marrin frymëmarrjen tonë.


2016-02-19

Cili numër zvendëson “?...

Cili numër zvendëson “?”…            


Ne bëhemi çfarë ne mendojmë. Ear...

Ne bëhemi çfarë ne mendojmë. Earl Nightingale          


2016-02-09

Veshje të përshtatëshme dhe jo t...

Ja disa veshje qe mund te perdorni kur shkoni ne nje interviste pune, ose kur shkoni ne pune, apo ra...


Je Einstein, nese e gjen…

Je Einstein, nese e gjen…        


Thënie për suksesin…

Ju keni lundur për të fituar, por që të jesh një Fitues, duhet të planifikosh për të fituar, të përg...


2016-02-02

Humor: Në punë apo pushim

Humor: Në punë apo pushim…            


Gjeni, sa eshte rezultati?

Sa eshte rezultati?…            


Thenie me vlere…Steve Jobs

Mënyra e vetme për të bërë punë të mirë është të duash atë që bën. “Steve Jobs”   &...


2016-01-27

Thirrje per aplikim per Programi...

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) ka hapur aplikimet për Programin “LEAD Albania 201...


2016-01-25

Humor: Cili është kuptimi i Ph.d...

Ja cfarë do të thotë Ph.d.  🙂                  &nb...