Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Ja si të kemi një “Memorie” sa m...

Pasja e një memorie të fortë është shumë e rëndësishme në punë. Prandaj, po ju tregojmë disa mënyra...


Proverbë Kineze

Koha më e mirë për të mbjellë një peme ishte 20 vite më parë. Koha tjetër më e mirë për ta bërë këtë...


Procedura e punësimit në Gjerman...

Zëvëndësministrja shqiptare e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Gentjana Mara – Sula shpjegon për DW pr...


2015-12-02

Ushtria konsiderohet profesioni...

Ushtria është një biznes i cili punëson njerëz me aftësi dhe kualifikime nga më të ndryshmet. Edhe p...


Cili eshte rezultati?

Cili eshte rezultati?              


Tipet e personave që fitojnë më...

A përcakton tipi i personalitetit tënd sa para do të mund të fitosh? Po, është përgjigja sipas një s...


Asgjë nuk është e pamundur, bota...

Asgjë nuk është e pamundur, fjala vetë thotë, “Unë jam e mundur”.          ...


2015-11-24

Kontakte me perfaqesues te Unive...

Vitet e fundit, nje numer gjithmone e me i madh i nxenesve qe mbarojne shkollat e mesme apo ato prof...


2015-11-19

“Shpërndani pica” në Gjermani, B...

Burimi: Top Channel, 17-11-2015 “Pizza Delivery”, është ligji i miratuar në Gjermani tre jave më par...


2015-11-17

Nuk quhesh i rëzuar nëse s’je ng...

Nuk quhesh i rëzuar nëse s’je ngritur më përpara, dhe më mirë kështu sesa të jetosh pa to.   &n...


2015-11-12

Vetëm 1 nga 10 njerëz kanë talen...

Shpesh herë, organizatat dështojnë në përzgjedhjen e talentit të duhur për të bërë punën e menaxheri...


10 mundësi karriere që mund tju...

Dëshironi të bëheni milionerë? Plan i mirë. Por, shumë i vështirë. Megjithatë numri i tyre sa vjen e...


Thënie me vlerë

Kam mësuar gjatë gjithë viteve dhe mendja ime është kompletuar, në këtë mënyrë unë kam larguar frikë...


2015-11-03

E premte…

E premte ….              


Kush e gjen është gjeni!

Kush e gjen është gjeni!          


Pacianti tek psikologu

Pacianti tek psikologu.                      ...


Thënie me vlerë…

Lumturia nuk është diçka e bërë gati. Ajo vjen nga veprimet tuaja. –Dalai Lama


2015-10-26

Ndjesia jone per çdo dite te jav...

Ndjesia jone per çdo dite te javes