Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Kodimi ne shkolle

                            &n...


2015-10-18

Thenie nga Sheryl Sandberg

Nëse ju ofrohet një vend në një rakete, mos pyesni çfarë vendi. Thjesht vazhdoni. –Sheryl Sandberg &...


Youth Exchange and Study (Progra...

Vleresoni kete mundesi te vecante per vellezerit, motrat, apo miqte tuaj te grupmoshes 14-16 vjec (d...


Gjeni fjalët sipas figurave̷...

Gjeni fjalët sipas figurave…                


2015-10-07

UDHËZIME RRETH PROGRAMIT TË VIZA...

UDHËZIME RRETH PROGRAMIT TË VIZAVE EMIGRUESE TË SHUMËLLOJSHMËRISË (LOTARISË AMERIKANE) (DV-2017) Reg...


2015-10-02

Thenie e vlefshme nga – Maimonid...

Mëso gjuhën tënde të thotë “nuk di” dhe kështu do fillosh të mësosh për dije. –Maimonides   &nb...


2015-10-01

Çfarë duhet të studioni në unive...

Çfarë duhet të studioni në universitet, në qoftë se doni të renditeni ndër më të pasurit në botë? Nj...


Pse është e hënë!

                 


2015-09-28

Thënie nga Helen Keller

Kur ju mbyllet një derë e lumturisë, një tjetër derë hapet, por shpesh ne shikojmë për një kohë të g...


2015-09-25

8 CEO të cilët u bënë milionera...

Jeni mbi 30 vjeç dhe nuk keni akoma një pasuri miliona dollarëshe? Cfarë nuk shkon me ju? Merrni për...


Thenie nga Booker T. Washington

Për të ndihmuar dikë të ngrihet nuk duhet që ta vendosni para përgjegjësive, por t’i lini të kuptojë...


2015-09-18

Mbahuni fort, fundjava erdhiR...

                     


200 Universitetet ne bote

  Per me shume dhe per listen e plote te 200 universiteteve te botes klikoni linkun e meposhtem...


Një paraqitje e botës së punës n...

Për 6 vitet e fundit, studentët e universiteteve nga e gjithë Kanadaja kanë marrë rregullisht një ft...