Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Cilin numër do të tregojë zari n...

Mendoni vetëm që shuma e numrave të dy shesheve reciproke në zare është gjithmonë 7. Pra, përgjigja...


Cila është pamja për personin që...

Le të shikojmë hap pas hapi. Normalisht ka 4 blloqe në pjesën e poshtme. Dhe shtresa e dytë mbi fund...


Forumi Ndërkombëtar i Menaxhimit...

Forumi i Menaxhimit të The Network u organizua në Lisbonë Portugali në datat 3-5 Prill 2019. Tematik...


2019-04-26

“Gunes” ka vendosur...

Sindroma e së hënës tashmë njihet dhe përjetohet nga të gjithë. Sindroma e të hënës i referohet lodh...


Si e pushuan nga puna milingonën

Si çdo ditë në mëngjes, milingona u nis të bëjë punën e saj gjithë energji dhe optimizëm. Ajo ia dil...


2017-11-06

Udhëtimet për biznes

Udhëtimet për biznes konsiderohen shumë përfituese. Por në ditët e sotme shpesh ato shihen si penges...


Femrat në pozicione drejtuese

Gratë dhe burrat që punojnë në pozicione drejtuese në kompani të mëdha kanë këndvështrime të ndryshm...


“Paga” arsye konkurrence në punë

Sipas një studimi të kryer nga Universiteti i Çikagos rezultoi se meshkujt janë 94%  më shumë të tër...


Fillimi është pjesa më e rëndësi...

Fillimi është pjesa më e rëndësishme e punës.      


2016-08-11

Motivimi

Nuk ka rëndësi sa fuqi, brilancë ose energji ju keni, nëse nuk e shfrytëzoni atë dhe nuk fokusoheni...


2016-08-10

Thenie për punën

Punoni me të gjitha forcat për aq kohë sa jeni i ri dhe keni mundësi. Ju mbani përgjegjësi për talen...


2016-08-05

Shpërblimi

Shpërblimi për punën e bërë mirë është mundësia për të bërë më shumë… (Jonas Salk)


2016-08-01

Motivimi në punë

Asnjë gjë nuk arrihet lehtë. Puna e vazhdueshme, është e vetmja menyrë për të arritur rezultate që z...


2016-07-27

Ti je ajo që ben!

Ti je ajo që ben! Nëse bën një punë të mërzitshme dhe monotone, atëherë ka shumë mundësi që të bëhes...


2016-07-27