Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Imagjinata është çdogjë, ndaj ju...

Imagjinata është çdogjë, ndaj ju bëheni çfarë mendoni. –Buddha        


2016-02-23

Ja çtë ndodh, po nuk mësove në s...

Ja çtë ndodh, po nuk mësove në shkollë…


Thenie me vlere per jeten…...

Jeta nuk matet me numrin e frymëmarrjeve që ne marrim, por me momentet që marrin frymëmarrjen tonë.


2016-02-19

Cili numër zvendëson “?...

Cili numër zvendëson “?”…            


Ne bëhemi çfarë ne mendojmë. Ear...

Ne bëhemi çfarë ne mendojmë. Earl Nightingale          


2016-02-09

Veshje të përshtatëshme dhe jo t...

Ja disa veshje qe mund te perdorni kur shkoni ne nje interviste pune, ose kur shkoni ne pune, apo ra...


Je Einstein, nese e gjen…

Je Einstein, nese e gjen…        


Thënie për suksesin…

Ju keni lundur për të fituar, por që të jesh një Fitues, duhet të planifikosh për të fituar, të përg...


2016-02-02

Humor: Në punë apo pushim

Humor: Në punë apo pushim…            


Gjeni, sa eshte rezultati?

Sa eshte rezultati?…            


Thenie me vlere…Steve Jobs

Mënyra e vetme për të bërë punë të mirë është të duash atë që bën. “Steve Jobs”   &...


2016-01-27

Thirrje per aplikim per Programi...

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) ka hapur aplikimet për Programin “LEAD Albania 201...


2016-01-25

Humor: Cili është kuptimi i Ph.d...

Ja cfarë do të thotë Ph.d.  🙂                  &nb...


Cila është përgjigjia juaj?̷...

Cila është përgjigjia juaj?…            


Humor: Shefi me uroi dite te mba...

Humor: Shefi me uroi dite te mbare… prandaj une ika ne shtepi…       &nbs...


Thenie nga Jamie Paolinetti

Kufinjtë jetojnë vetëm në mendjen tonë, por nëse përdorim imagjinatën, mundësitë tona bëhen të pafun...


2016-01-18