Të Përgjithshme Kreu Blog Të Përgjithshme

Humori

             


Ushtrim shkathtësie për trurin&#...

Cili numër mungon…            


Thënie nga Jesse Owens

Betejat e vërteta nuk janë ato për të fituar medalje ari, por lufta brenda vetes dhe të gjitha betej...


Trendet e startup per 2016

The Hottest Startup Sectors In 2016 Which of the 16 major start of categories in information technol...


2016-01-06

Gëzuar Vitin e Ri 2016

DM Consulting Services (www.dm-consulting.biz) dhe duapune.com ju urojnë Gëzuar Vitin e Ri 2016. &nb...


Thenie nga Anne Frank

                   


2015-12-24

Kur lejova të shkonte ajo çfarë...

Kur lejova të shkonte ajo çfarë unë jam, u bëra ai që duhej të bëhesha. Lao Tzu


2015-12-23

Gezuart Vitin e Ri…dhe qof...

Gezuart Vitin e Ri…              


Sa shume perkushtohemi ne pune&#...

Sa shume perkushtohemi ne pune…          


Humor: Sa me qejf shkojme ne pun...

Sa me qejf shkojme ne pune cdo dite te javes…          


Filloni aty ku jeni. Përdorni at...

Filloni aty ku jeni. Përdorni atë që keni. Bëni çfarë të mundeni. –Arthur Ashe


2015-12-17

Cili numer mungon?

Cili numer mungon?              


Ja si të kemi një “Memorie” sa m...

Pasja e një memorie të fortë është shumë e rëndësishme në punë. Prandaj, po ju tregojmë disa mënyra...


Proverbë Kineze

Koha më e mirë për të mbjellë një peme ishte 20 vite më parë. Koha tjetër më e mirë për ta bërë këtë...