Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

Numri i Punonjësve:

2-10

Punë Aktive:

25

Sektori:

Privat

Themeluar:

2017


INFORMACIONE KONTAKTI

Tish Dahia Street Tirana, Albania 1022

Tirane, Shqipëri

Tel:

Mobile:


Më skano:

Përshkrimi i kompanisë

Partner.al është një kompani e cila ofron konsulencë në sektorin e shitjeve, përzgjedhje stafi për biznese në të gjithë Shqipërine & trajnime në të gjitha fushat e shitjes. Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj në sektorin e shitjeve dhe njohja shumë e mirë e tregut shqiptar dhe rajonal, përben një nga bazat kryesore mbi të cilat Partner.al do të mbështetet për të ofruar shërbimet e saj. Partner.al i ofron bizneseve mjetet e nevojshme në mënyrë që të shtojnë vlerën duke u fokusuar në rezultate, produktivitet, cilësi, & kënaqësinë e klientit.

  • Partner.al është një agjensi e orientuar drejt klientit dhe aktivitet tona janë të mundësuar për te siguruar rezultatet më të mira tek klientët tanë.
  • Partner.al janë të hapur të ndajmë njohuritë dhe eksperiencën që kemi me klientët dhe transfer highend know-how.
  • Misioni i Partner.al është të promovojmë sukses tek klientët, duke ofruar shërbim rekrutimi cilësor dhe shërbime të tjera HR.


Partner.al është e specializuar në rekrutime, përzgjedhje stafi, Partner.al Sh.p.k është themeluar në Tiranë, Shtator 2017 nga Znj. Jonela Rama dhe Z. Aldi Qose pas shumë vitesh eksperiencë në shitje, administrim dhe sherbimet e rekrutimit.


Produkte dhe Shërbime

Konsulencë Biznesi - Rekrutime- Trajnime

Punët aktive nga Partner.al

Prishtinë, Kosovë 06-02-2023 edhe 9 ditë

Service Advisor Partner.al

Tjeter
Prishtinë, Kosovë 06-02-2023 edhe 9 ditë
Tirane, Shqipëri 06-02-2023 edhe 9 ditë
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë

Mekanik Partner.al

Mekanik
Tirane, Durres, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë

Analiste Shitje Partner.al

Tjeter
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë

Ekonomist/e Partner.al

Ekonomist
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë

Financier/e Partner.al

Financier
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë

Magazinier Partner.al

Magazinier
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë

Arkitekt/e Partner.al

Arkitekt
Tirane, Shqipëri 08-02-2023 edhe 11 ditë
Tirane, Shqipëri 10-02-2023 edhe 13 ditë
Tirane, Shqipëri 15-02-2023 edhe 18 ditë
Tirane, Shqipëri 21-02-2023 edhe 24 ditë

Merchandiser Partner.al

Tjeter
Tirane, Shqipëri 21-02-2023 edhe 24 ditë