Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 15-07-2022 edhe 15 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Operator
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
15-07-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Assist Digital est une Customer Experience Management Company. Nous sommes spécialisés dans les services de bout en bout qui combinent le potentiel de l'intelligence humaine et artificielle pour améliorer les performances de nos clients.
Pour notre nouveau bureau dans le centre de Tirana, nous recherchons Consultants pour le support client en français - secteur Automotive.

Que t'offrons-nous?
• Un chemin de croissance visant à améliorer votre professionnalisme.
• Programmes de formation internes.
• Horaires de travail flexibles.
• Un environnement de travail stimulant et international avec des groupes hétérogènes et la possibilité d'élargir vos connaissances.
• Tarif horaire 500 ALL net.
• Les bonus les plus élevés du marché en fonction des performances.

Detyrat

Il sera considéré comme un avantage:
Expérience antérieure dans le secteur du Automotive, centre de données.
Que vas-tu faire?
• Vous maintiendriez une attitude positive, empathique et professionnelle envers les clients.
• Vous répondrez aux demandes des clients.
• Vous communiquerez avec les clients par différents canaux.
• Vous reconnaîtrez et réglerez les exigences des clients.

Kualifikimet

Qui êtes vous?
• Vous connaissez les systèmes et pratiques CRM.
• Vous avez une forte orientation evers le client
• Vous avez d'excellentes compétences en communication et en presentation.
• Excellentes capacités multi-tâches, priorités et gestion efficace du temps.
• Vous avez une bonne connaissance du français parlé et écrit (niveau C1).

Soumettez votre candidatureà travers le link https://go0.it/ADB9E

Shënime


Assist Digital en 2017 a obtenu la certification Great Place to Work en Italie.
#ThinkDigitalThinkAssist
REJOINS NOTRE ÉQUIPE!
"Me qëllimin për rritjen e diversitetit dhe për të luftuar për mundësi të barabarta, ky njoftim u drejtohet të gjithë kandidatëve pa asnjë lloj diskriminimi.
Shoqëria ASSIST Sh.p.k., në cilësinë e Kontrolluesit të të Dhënave Personale. Të dhënat që Shoqëria ka si qëllim të përpunojë janë: A) Të dhënat e gjendjes civile; B) informacionet mbi karrierën shkollore, gjendjen profesionale, njohuritë specifike në sektorë të caktuar. Baza ligjore për përpunimin sipas pikave A) dhe B) është zbatimi i masave parakontraktore sipas nenit 6, pika 1, shkronja b) e GDPR dhe nenit 6, pika 1, shkronja b) e Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale". Të dhënat e mbledhura do të përpunohen për realizimin e proceseve të kërkimit, seleksionimit dhe vlerësimit të personelit të kryera vetë për të menaxhuar kandidaturën Tuaj në lidhje me një njoftim specifik si dhe për të menaxhuar kandidaturën tuaj spontane. Në rast se ju keni dhënë të dhënat tuaja duke iu përgjigjur një njoftimi, të dhënat e siguruara mund të përpunohen, gjithashtu, për përzgjedhjet e ardhshme si rezultat i pëlqimit tuaj të qartë të dërguar njëkohësisht me kurrikulumin ose i dërguar më pas. Të dhënat tuaja do të ruhen për kohën rreptësisht të nevojshme për ndjekjen e qëllimeve të përshkruara më lart dhe në çdo rast jo më shumë se 12 muaj, me përjashtim të revokimit nga ana Juaj, në çdo moment, të pëlqimit për përpunimin e të dhënave Tuaja. Në çdo rast, të dhënat Tuaja mund të përpunohen si rrjedhojë e përmbushjes së detyrimeve ligjore dhe ushtrimit të të drejtave në gjykatë nga ana e Shoqërisë. Ju, si subjekt i të dhënave personale që përpunohen, mund të ushtroni në çdo kohë të drejtat që ju njihen shprehimisht nga Ligji nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe Rregullorja Europiane, në veçanti: E drejta për akses në të dhënat personale (neni 12 i Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe neni 15 i GDPR), e drejta e korrigjimit (neni 13 i Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe neni 16 i i GDPR), e drejta fshirjes (neni 13 i Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe neni 17 i GDPR), e drejta për të kufizuar përpunimin e të dhënave personale (neni 13 i Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe neni 18 i GDPR), e drejta e kundërshtimit (neni 15 i Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe neni 21 i GDPR), e drejta për të parashtruar ankesë pranë një autoriteti mbikëqyrës (neni 16 i Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe neni 77 i GDPR), e drejta për të revokuar pëlqimin (neni 18 i Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe neni 7 i GDPR). Nëse vendosni të ushtroni të drejtat e mësipërme, më poshtë gjeni adresën e postës së zakonshme të Kontrolluesit: Assist Sh.p.k., Tiranë, Njësia nr. 5, Rruga "Emin Duraku", Pallati Binjakët nr. 5 ose në adresën email  [email protected] Shoqëria ASSIST Sh.p.k., duke e konsideruar mbrojtjen e të dhënave personale të subjektit të të dhënave si çështje me rëndësi primare, ka emëruar një person kontakti për mbikqyrjen e brendshme të mbrojtjes së të dhënave personale (DPO), i cili mund ta kontaktohet duke i shkruar në adresën e emailit [email protected] për çdo çështje që ka të bëjë me mbrojtjen e të dhënave personale."


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


AssistDigital Tirana

Assist Digital è una Customer Experience Management Company. Siamo specializzati in servizi end-to-end che combinano le potenzialità dell’intelligenza umana e di quella artificiale per migliorare le performance dei nostri clienti.

INFORMACIONE KONTAKTI

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë