Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Gener 2 sh.p.k.

Gener 2 is an award –winning company that has established itself as a most reputable and prestigious construction, project management and engineering name in Albania.

Over the past decades, Gener 2 has swiftly developed from a simple construction local based company to an ambitious multi industrial organization that offers quality work by being innovative, trustworthy and committed to excellence.

Gener 2 pride...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Aba Business Center, Rr. Papa Gjon Pali II
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +35544501700
 • Mobile: +35544501700

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Prishtinë, Kosovë 20-07-2020 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier Ndërtimi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
20-07-2020
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Drejtor Kantier

Detyrat

 • Pergatit dhe ndjek zbatimin e plan organizimit te punimeve, dhe propozon per amendimin e ketyre planeve sipas nevojes;
 • Ndihmon ne pergatitjen e metodologjise se punimeve te pergjithshme ose specifike per punimet civile, dhe propozon per amendimin e ketyre metodologjive sipas nevojes;
 • Ben planifikimin ditor/javor/mujor te punimeve dhe ndjek zbatimin e tyre duke planifikuar  ecurine sipas grafikut te miratuar dhe jep rekomandimet e nevojshme ne kohe tek eprori per masat korrigjuese qe duhet te merren;
 • Mban pergjegjesi per koordinimin dhe zbatimin e punimeve nga grupet e punes ne kantier ne perputhje me projektet e zbatimit, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet;
 • Mban pergjegjesi per ndjekjen e procedurave dhe plotesimin e dokumentave te nevojshme nga gjithe personeli i projektit.
 • Jep sqarime dhe instruksione te vazhdueshme ndaj inxhiniereve te zbatimit dhe teknikeve mbi organizimin e punes dhe zbatimin e projektit dhe kushteve teknike sipas metodikes se punes se miratuar;
 • Ndjek zbatimin e kontratave te zbatimit per te gjitha llojet e punimeve qe kryhen nga Nenkontraktore ne objekt;
 • Kontrollon ne menyre te vazhdueshme librezen e masave per punimet qe kryhen nga nenkontraktoret, grupet e punes apo individe ne objekt;
 • Kontrollon ne menyre periodike list-pagesat per punet qe realizohen nga nenkontraktoret, grupet e punes apo individe ne objekt;
 • Planifikon ne kohe porosite e materialeve, pajisjeve dhe makinerive te nevojshme per realizimin e projektit dhe ploteson dokumentacionet e nevojshme te marjes ne dorezim te tyre;
 • Planifikon dhe koordinon ne menyre eficente mjetet dhe grupet e punes ne kantier, kontrollon rendimentin ditor/javor dhe mujor te tyre.
 • Drejton punën për analizën e kostove te proceseve te punes dhe projektit ne teresi dhe raporton ne menyre periodike tek eprori.
 • Ne bashkepunim me koordinatorin e cilesise, ndjek kryerjen e analizave dhe provave te materialeve ne laboratore dhe atyre qe behen ne kantjer;
 • Propozon per zgjidhjen e problemeve teknike dhe i diskuton me eprorin;
 • Bashkepunon me pergjegjesin e sektorit inxhinierik, burimeve, sektorit te standarteve, per zgjidhjen e te gjithe problematikes dhe mbarevajtjen e punes ne objekt ne perputhje me politikat dhe procedurat e kompanise ne funksion te: Sigurimit Teknik dhe Shendetit Mbrojtjes se Mjedisit Cilesise Pergjegjesise Sociale ne Komunitet dhe ndaj Paleve te Interesit.

Kualifikimet

 • Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit; Mbi 10 vjet eksperience ne ndertim.
 • Eksperience pune ne kompani nderkombetare;
 • Eksperience ne Menaxhim kontratash sipermarrje.
 • Familjar me kontratat FIDIC;
 • Njohuri shume të mira të gjuhës angleze; 
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë/jetojë jashtë vendit.
 • Te zoteroje patente te klasit B.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur që të dërgojnë CV nëpërmjet adresës së e-mailit [email protected] ose te plotesojne formularin e aplikimit ne faqen zyrtare www.gener2.al ne seksionin "apliko online".  Afati i fundit i aplikimit është data 20 Korrik 2020, ora 17:00. * Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. * Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi "Mbrojtjen e të dhënave personale".


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".