Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
ManeTCI

Kompania "Mane TCI" eshte nje kompani lider ne investimin dhe zhvillimin e pronave te patundshme. Kjo kompani ndertoi qendren e pare tregtare ne Shqiperi dhe vazhdon te investoje ne projekte te tjera akoma me te medha.

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3, Kati 8, Hyrja 61
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +35544502124
 • Mobile: +355 69 40 20 038

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 16-04-2021 edhe 6 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Tjeter
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
16-04-2021
Data e fillimit të punës
Numri i kandidatëve
1

Përshkrimi

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, etj. Gjeografikisht Grupi është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnje dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Mali i Zi dhe Vendet e Ulëta duke punësuar më shumë se 5'000 persona.
Grupi BALFIN është në rritje të vazhdueshme dhe synon përmirësimin e qëndrueshëm dhe afatgjatë të komuniteteve nëpërmjet zhvillimit ekonomik, rritjen e punësimit dhe investimeve sociale. Kompania Mane TCI, pjesë e Grupit BALFIN, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese, në Shqipëri dhe rajon. E themeluar në vitin 2001, Mane TCI është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: Qendra Tregtare, Godina Rezidenciale, Qendra Sociale dhe Kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë.

Pozicioni:
Drejtues Kantieri Departamenti: Teknik Vendndodhja: Tiranë
Përmbledhja e Pozicionit:
Drejtuesi i Kantierit është përgjegjës per zhvillimin dhe përfundimin e projektit dhe në funksion të këtij qëllimi, duhet të përmbushë përgjegjësi dhe detyra menaxheriale, organizative, mbikqyrëse, koordinuese, vendim marrëse. Drejtuesi i Kantierit mund të jetë përgjegjës edhe për më shumë se një projekt në të njëjtën kohë.

Detyrat

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Përgatit dhe menaxhon buxhetin e projektit;
 • Menaxhon devijimet në projekt;
 • Përgatit dhe Menaxhon grafikun e punimeve dhe ndjekjen e ecurinë e tij;
 • Ndjek realizimin e punimeve në përputhje me standartet e kompanisë dhe KTZ;
 • Kontrollon dhe miraton situacionin përmbledhës mujor;
 • Miraton cost raportet mujore të projektit;
 • Menaxhon strukturën tekniko administrative të projektit;
 • Përpilon pjesën teknike të kontratave të sipërmarrjes duke përfshirë standartet e ndërtimit, specifikimet, planet e projektit;
 • Përcakton shtojcat e kontratatave (Urdhër Ndryshimet) dhe sigurimin e bashkangjitjes së tyre me kontratën;
 • Monitoron në mënyrë të vazhdueshme kontratat si dhe aprovon penalitetet;
 • Punon me strukturat përkatëse për të përcaktuar dhe analizuar kostot e projektit;
 • Garanton zbatimin e proçedurave tekniko-administrative të shoqërisë;
 • Siguron dokumentimin në të gjitha fazat e projektit si dhe përgatit plane afat shkurtra në varësi të progresit të projektit;
 • Siguron që cilësia e punimeve është sipas standarteve të duhura duke mbikqyrur dhe kontrolluar ecurinë e punimeve;
 • Siguron që të gjitha kërkesat dhe/ose objektivat e projektit janë të dokumentuara siç duhet;
 • Siguron që dokumentacioni i projektit të jetë i plotë dhe aktual;
 • Siguron asistencë administrative dhe inxhinerike tek sipërmarrësit e ndërtimeve, te kontraktuesit, për të zgjidhur paqartësitë dhe problemet dhe siguron përfundimin me sukses të projektit;
 • Përgatit raporte periodike në lidhje me ecurinë e projekteve;
 • Përcakton nevojat për staf teknik, organizon punën dhe miraton detyrat për stafin në varësi direkt;
 • Menaxhon dhe kontrollon zbatimin e detyrave;
 • Në bashkëpunim me BNJ, përgatit vlerësimin e performancës për punonjësit që janë në varësi direkte të tij dhe miraton vlerësimin e performancës për nivelin e dytë dhe të tretë të organizimit të departamentit;
 • Propozon, ngritje në detyrë dhe promovime të personelit që ka rritje profesionale në pune duke e shoqëruar edhe me vlerësimet përkatëse. Në rastet kur kantieri nuk ka të përcaktuar një Përgjegjës Teknik, ky rol do të ndiqet nga Drejtuesi i Kantierit; Ndjekja e periudhës së garancisë se defekteve kundrejt investitorit;
 • Detyra të tjera që i ngarkohen;

Kualifikimet

Edukimit:

Të zotëroje diplomë universiteti në Inxhinieri Ndërtimi

Kualifikime të tjera

 • Të ketë eksperiencë pune jo më pak se 10 vjet;
 • Aftësi shumë të mira menaxhuese, organizative, planifikuese, projektuese dhe komunikuese;
 • Aftësi për të lexuar, analizuar dhe shpjeguar projektet, korrespondencat e biznesit, kontrata, procedurat dhe manualet teknike;
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe kontrakta të ndryshme specifike që përfshihen në projektë ndërtimi;
 • Aftësi për të prezantuar në mënyrë sa më efikase problematikat, për të përgatitur raporte;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (njohja e një gjuhe tjetër do të përbënte avantazh);
 • Të ketë iniciativë dhe fleksibilitet lidhur me orarin e punës;
 • Principet dhe praktikat në përdorimin e programeve kompjuterike (CAD, EXEL, MS-PROJECT (ose PRIMAVERA) etc.)

Shënime


Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në dhe letrën e motivimit në Link: https://manetci.zohorecruit.eu/jobs/Careers/21072000000274001/Drejtues-Kantieri?source=CareerSite
Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.
Afati i dorëzimit: 16/04/2021

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".