Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 81782

Inxhinier HSE

Tirane, Shqipëri 11-10-2023 edhe 14 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Fotografi


Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Inxhinier

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga minimale bruto: Rroga maksimale bruto: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

---

11-10-2023

---

---


Përshkrimi

ORION sh.p.k operon në sektorin e ndërtimit prej 25 vitesh. Vizioni ynë është ai i një kompanie të suksesshme, që operon me dinjitet dhe ndershmëri për realizimin e veprave të reja madhore në panoramën urbanistike shqiptare, duke sjellë në treg një produkt unik.
Behu pjesë e stafit ORION, për të çuar përpara sëbashku projektet inovatore që kemi ndërmarrë!
Inxhinier HSE


Detyrat

 • Të sigurohet që stafi i kantierit dhe kontraktorët të cilët punojnë në projekt, të përmbushin kërkesat ligjore dhe kërkesat e derivuara nga procedurat e sigurimit teknik;
 • Të monitorojë implementimin e politikës së shëndetit dhe sigurisë;
 • Të zbatojë procedurat e Kompanisë për HSE, si dhe të ndikojë në përmirësimin e tyre në kuadër të zhvillimit të kompanisë dhe stafit;
 • Të inspektojë, të kontrollojë dhe të përgatisë raportet për zbatimin e procedurave në kantiere;
 • Të kryejë trajnimin e stafit të ri, si dhe të asistojë në trajnimet e kantierit lidhur me masat që duhen marrë për sigurimin e shëndetit dhe sigurisë në punë;
 • Të kryejë DVR për çdo kantier së bashku me grupin e ngarkuar nga kantieri, të asistojë në ndryshimin dhe përmirësimin e DVR dhe të vendosë plane për të minimizuar këto rreziqe;
 • Përpilon raporte periodike mbi implementimin dhe problematikat e sigurisë dhe shëndetit në punë;
 • Të asistojë në mbledhjet periodike të këshillit të sigurisë dhe shëndetit në punë;
 • Të kryejë inspektime për të identifikuar rreziqet potenciale që shfaqen në kantier dhe zyrë;
 • Të inspektojë dhe të përgatisë raportet për zbatimin e procedurave në kantiere;
 • Të ndihmojë në hartimin e Planit të Sigurisë dhe Koordinimit;
 • Të ndihmojë në hartimin e Planit Operativ të Sigurisë;
 • Asiston stafin e kantierit mbi nevojat e pajisjeve mbrojtëse personale dhe ato kolektive;
 • Ndjek zbatimin e procedurës së raportimit të aksidenteve në kantier;
 • Të bashkërendojë me drejtuesit e kantiereve për të identifikuar rreziqet që shfaqen në zonën që mbikëqyret prej tyre;
 • Të asistojë në ndryshimin dhe përmirësimin e vlerësimit të riskut dhe të vendosë plane për të minimizuar këto rreziqe.

Kualifikimet

Edukimi:

 • Të zotërojë diplomë universiteti në Inxhinieri Ndërtimi, preferohen kualifikime specifike për pozicionin.

 

Kualifikime të tjera:

 • Të ketë eksperiencë pune të ngjashme me pozicionin;
 • Certifikatë që tregon pjesëmarrjen në kurse specifike për sigurinë dhe shëndetin;
 • Të ketë kryer trajnimin e koordinatorit të sigurisë së akredituar nga institucionet shtetërore;
 • Njohje shumë e mirë e standardeve të sigurisë dhe shëndetit në punë;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;
 • Aftësi për të punuar në skuadër dhe për të gjetur zgjidhje;
 • Aftësi të mira komunikuese dhe ndër personale;
 • Njohuri shumë e mirë në përdorimin e programeve kompjuterike (Paketa Microsoft Office, etj.).

Shënime


Dërgoni CV-në tuaj me foto në adresën e emailit: [email protected]


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


www.orion.al


Orion shpk

“ORION” sh.p.k. eshte nje kompani qe operon ne sektorin e ndertimit prej afro nje dekade. Kompania jone fillon aktivitetin e saj ne vitin 1998 me pjesemarrjen ne akionet e nje kompanie me historik dhe eksperience shumevjecare ne fushen e ndertimit.

Ne rrugen drejt rritjes,  kemi ndertuar nje ure bashkepunimi te ngushte me perendimin, vecanerisht me nje vend fqinj me fame boterore ne arkitekture dhe ndertim sic eshte Italia. Projektet tona supervizohen ne cdo hap nga  partneret italiane te cilet prej vitesh kryesojne klasifikimet e ndertuesve me te mire ne Toscana te Italise. Ky bashkepunim i frytshem pasqyrohet ne teknologjine e aplikuar, ne projektim, ne vizionin bashkekohor dhe ne etiken e punes.

Ajo qe per ne eshte thelbesore eshte zbatimi me perpikmeri i Kodit te Pergjegjshmerise Sociale, duke respektuar fillimisht punonjesit tane. Njerezit jane aseti me i rendesishem i kesaj Kompanie. Punonjesit jane partneret tane ne biznes. Reduktimi maksimal i riskut, sigurimi i kushteve optimale te punes, vecanerisht per  skuadren e kantiereve te ndertimit jane themeli i vizionit tone.


INFORMACIONE KONTAKTI