Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
ManeTCI

Kompania "Mane TCI" eshte nje kompani lider ne investimin dhe zhvillimin e pronave te patundshme. Kjo kompani ndertoi qendren e pare tregtare ne Shqiperi dhe vazhdon te investoje ne projekte te tjera akoma me te medha.

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3, Kati 8, Hyrja 61
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +35544502124
 • Mobile: +355 69 40 20 038

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 17-06-2021 edhe 1 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier Hidro
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
17-06-2021
Data e fillimit të punës
Numri i kandidatëve
1

Përshkrimi

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, etj. Gjeografikisht Grupi është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnje dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Mali i Zi dhe Vendet e Ulëta duke punësuar më shumë se 5'000 persona.

Grupi BALFIN është në rritje të vazhdueshme dhe synon përmirësimin e qëndrueshëm dhe afatgjatë të komuniteteve nëpërmjet zhvillimit ekonomik, rritjen e punësimit dhe investimeve sociale. Kompania Mane TCI, pjesë e Grupit BALFIN, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese, në Shqipëri dhe rajon. E themeluar në vitin 2001, Mane TCI është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: Qendra Tregtare, Godina Rezidenciale, Qendra Sociale dhe Kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë.  

Pozicioni: Inxhinier Mekanik/Hidroteknik
Departamenti: Teknik
Vendndodhja: Tiranë  

Përmbledhja e Pozicionit: Inxhinieri Mekanik/Hidroteknik koordinon të gjitha shërbimet mekanike, si para ndërtimit, ashtu edhe gjatë zbatimit të projektit. Mbikëqyr instalimin e të gjitha sistemeve mekanike/hidrosanitare të përfshira në projekt. Planifikon, organizon dhe menaxhon punën për të qëndruar brenda buxhetit dhe për të përfunduar një projekt me cilësi të lartë.

Detyrat

 • Ndjek ecurinë e punimeve mekanikë në faza, që nga projekt ideja, zbatimi dhe kolaudimi përfundimtar;
 • Planifikon, organizon dhe mbikëqyr punën e nënkontraktorëve mekanikë për t'u siguruar se të gjitha punimet po kryhen sipas parametrave të përcaktuara në projekt;
 • Përgatit ose koordinon gjithë dokumentacionin tekniko–ligjor për marrjen e lejeve përkatëse në institucionet shtetërore;
 • Rishikon dhe harton koston e instalimeve mekanike duke përgatitur preventivin total;
 • Identifikon tregun e materialeve dhe të instalatorëve mekanikë vendas ose të huaj dhe koordinon me departamentet e tjera për mënyrën e përzgjedhjes;
 • Koordinon punën midis grupeve të ndryshme instalatore;
 • Aprovon materialet të cilat implementohen në kantier;
 • Përgatit dhe monitoron grafikun e zbatimit të punimeve mekanike në përputhje me grafikun e përgjithshëm të objektit;
 • Harton dhe kontrollon situacionet mujore;
 • Harton dhe plotëson preventivët e ndryshimeve të ardhura si kërkesë nga klienti;
 • Harton, mbikëqyr dhe mirëmban në mënyrë periodike sistemin e instalimeve mekanike gjatë fazës të shfrytëzimit;
 • Përpilon dhe koordinon punën për përgatitjen e manualeve të mirëmbajtjes së instalimeve mekanike;
 • Merr pjesë në hartimin dhe zbatimin e rregullores së sigurimit teknik në lidhje me instalimet mekanike;
 • Kryen detyra të tjera që i ngarkohen nga supervizori përkatës;

Kualifikimet

Edukimi: Të zotërojë diplomë universitare në Inxhinieri Mekanike/Hidroteknike  
Kualifikime të tjera

 • Aplikanti duhet të zotërojë: 5-7 vite eksperiencë në HVAC, sisteme elektrike, ventilim, teknikat e ftohjes etj.;
 • Aftësi në koordinimin e punimeve mekanike, hidrosanitare, ventilim, teknikat e ftohjes etj.;
 • Aftësi kompetente në skicime, në programim të saktë, instalime dhe testime të sistemeve mekanike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe aftësi ndërpersonale;
 • Njohuri në proceset dhe materialet e ndërtimit, si dhe në menaxhimin e projektit;
 • Eksperienca në AutoCAD dhe MS është një avantazh, si dhe aftësia për të lexuar projektet dhe specifikimet;
 • Njohuri në përpilimin e kontratave të sipërmarrjes për instalimet elektro-mekanike;

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Afati i dorëzimit: 17/06/2021
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".Reklamë
Reklamë