Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 10-02-2022 edhe 20 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier Ndërtimi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-02-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive:

 • Menaxheri i Projektit është përgjegjës për ekzekutimin dhe administrimin e projektit sipas kërkesave të Kontratës së projektit.
 • Vlerëson të gjitha burimet që kërkohen për të siguruar që kontrata të përfundojë në kohën dhe cilësinë e duhur dhe sipas grafikut të aprovuar te punimeve. 

Detyrat

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Të administrojë, planifikojë, ekzekutojë dhe finalizojë zbatimin e projekteve sipas kërkesave të kontratave, specifikimeve teknike dhe planit të cilësisë, brenda afateve kohore dhe brenda buxhetit të projekt-preventivave;
 • Të detajojë dhe të kthejë në plan pune objektivat e projektit dhe të mbikqyrë zbatimin, respektimin e buxhetit dhe të cilësisë nga fillimi deri në përfundimin e projektit;
 • Të vlerësojë fuqinë punëtore, pajisjet, materialet dhe burimet e tjera që kërkohen për të siguruar që kontrata të përfundojë në kohën, cilësinë e duhur dhe sipas grafikut të aprovuar te punimeve dhe brenda buxhetit të projekt-preventivave;
 • Të zbatojë strategji dhe vlerësime për të reduktuar kostot;
 • Të sigurojë dhe të interpretojë informacionin teknik dhe financiar në Shoqëri dhe jashtë saj në funksion të realizimit të projektit;
 • Të përfaqësojë Shoqërinë me palë të treta për temat e lidhura me projektin;
 • Të përgatisë Progres Raportet dhe t'i paraqesë përpara Investitorit dhe Administratorit të Shoqërisë në mënyrë periodike në varësi të kërkesave të projektit;
 • Të mbikqyrë dhe të sigurojë, raportojë dhe të mbajë përgjegjësi për performancën e ekipit/stafit të angazhuar në projekt;
 • Të kontrollojë dhe aprovojë porositë e materialeve dhe grupeve të punës për projektin dhe të mbikqyrë realizimin e tyre sipas grafikut të aprovuar te punimeve;  
 • Të organizojë dhe të mbikqyrë përgatitjen e dokumentacionit Teknik dhe Administrativ të projekteve;
 • Të kontrollojë dhe aprovojë përgatitjen e situacioneve mujore dhe progresive të projektit, së bashku me dokumentacionin mbështetës të punimeve të realizuara, mbështetur në metodollogjinë e zbatimit të Shoqërisë;
 • Të kontrollojë dhe aprovojë përgatitjen e situacioneve mujore dhe progresive të nën-kontraktorëve;
 • Të azhornohet dhe të kontrollojë tregun për çmime të dhëna nga nën-kontraktorët duke raportuar tek Administratori për të ndihmuar në negocimet e ndryshme që do të bëhen për fiksimin e çmimeve të punimeve;
 • Të organizojë dhe të mbikqyrë rakordimin mujor me Departamentin e Financës për inventarët, gjendjen në magazinë dhe shkarkimin e materialeve;
 • Të organizojë dhe të mbikqyrë kontrollin mujor fizik të Inventareve për materialet.

Kualifikimet

Kualifikimet
Kërkesat e Edukimit: Master's Degree/ Diplomë Master.

 • Të ketë përfunduar studimet për inxhinieri ndërtimi ose arkitekturë (3+2 ose 5 vjeçare).

Eksperiencat e punës:

 • Të ketë eksperiencë pune mbi 7 vjet për ndërtime civile dhe industriale. Përbën avantazh eksperienca në pozicionin e menaxherit të projektit në objekte civile me financime ndërkombëtare

Aftësi të tjera:

 • Të ketë aftësi shumë të mira, menaxheriale, në ndjekjen dhe zbatimin e kontratave, në komunikim, në blerje e shitje, etj.;
 • Të ketë njohuri shumë të mira rreth dokumentacioneve teknike, kontraktuale dhe tekniko-ekonomik të shoqërive të ndërtimit;
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze;
 • Të ketë aftësi të përshtatet me teknologjinë dhe kërkesat e reja që dikton tregu i ndërtimeve;
 • Të ketë një eksperiencë të mirë në mbajtjen e kostos në kompanitë e ndërtimit;
 • Të jetë i azhornuar me çmimet minimale fiskale për objekte të ndryshme;
 • Të ketë aftësi për të sugjeruar zgjidhje dhe për të marrë vendime;
 • Të jetë i aftë të punojë në grup, në bashkëpunim e bashkëveprim me anëtarët e tjerë të stafit të shoqërisë;
 • Të njohë shumë mirë programet bazë në kompjuter, Microsoft Office, Microsoft Project, Autocad 2d&3d, etj.;
 • Të ketë leje drejtimi për automjet.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

* Aplikantet e interesuar duhet të dergojnë CV-në e tyre nëpërmjet modulit te websitit, ose mund të dërgohen në adresën: [email protected] me subjektin: "Apikim per pozicionin - Inxhinier Kostoist".

** Vetëm aplikantët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen nga kompania.   


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Progeen sh.p.k

Progeen shpk është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klient&...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rr. Shyqyri Berxolli, Pll "Intercosat" nr.36B, Kati 8. Tirane
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile: +355 6880 42004

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë