Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
ACREM

ACREM (Albanian Property Management Company) pjesë e BALFIN Group, është lideri Shqiptar në manaxhimin e shërbimeve të pasurive të patundshme. Me një rrjet profesionistësh ACREM, ofron një paketë të gjërë shërbimesh si: Konsulencë Financiare, Marketing, Qiradhënie, Administrim. ACREM është themeluar në vitin 2007, me qëllim manaxhimin e Qendrës së parë Tregtare në Shqipëri, QTU. ACREM ka krijuar standartet për praktikat më të mi...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga Nacionale Tirane Elbasan Qendra Tregtare TEG
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: 04 2 380 100
 • Mobile: 04 2 389 50 15

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 11-02-2021 edhe 26 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Po
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
11-02-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët. QTU sh.p.k është pjesë e Balfin Group, Grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon. 
 
Pozicioni:
Operator/e Finance-QTU
Departmenti:   Financë
Vendodhja:      QTU  
Përshkrim i Pozicionit të Punës
Është personi përgjegjës që kryen regjistrimin dhe paraqet informacione me bazë financiare. Rakordon dhe mirëmban llogari financiare si dhe përgatit raporte financiare bazuar në kërkesat dhe politikat e grupit për këtë department.

Detyrat

 • Ndjek kontratat me klientet, përgatit faturat e shitjes sipas termave të kontratës dhe i shpërndan brënda afateve të përcaktuara.
 • Kryen kontabilizimin e faturave në sistem (NAV), ndjek dhe rakordon klientet sipas afateve të përcaktuara.
 • Përgatit e Librin e Shitjeve Përgatit raportet ditore për arketimet e klienteve dhe çdo e drejtë e lindur ndaj të treteve si dhe raporte të tjera sipas nevojave të Menaxhimit;
 • Ndjek veprimet me bankën dhe arken, regjistron në baze ditore veprimet e arkës dhe bankave dhe kryen inicimin i pagesave on-line.
 • Është përgjegjëse për arkën e shoqërisë: Ekzekuton pagesa dhe arketime;
 • Kryen regjistrimin e veprimeve të arkës në sistem;
 • Përgatit raporte të Cash-it dhe kujdeset në administrimin e gjendjes së Cash-it të shoqërisë në bashkëpunim me Menaxherin e Financës;
 • Kryen veprimet e arkës, organizon dhe arshivon dokumentacionin e arkës në përputhje me proçedurat e shoqërisë;
 • Ka pergjegjesi materiale për diferencat (nese ka) të cash-it nga inventari fizik me sistemin;
 • Kryen detyra të tjera të caktura sipas kërkesës së Menaxherit të Financës.

Kualifikimet

Kërkesat e pozicionit të punës:
Edukimi:  
-  Diplomë Universitare, Dega Financë-Kontabilitet.
-  Diplomë Master Financë/Kontabilitet  
2. Eksperiencat e punës:  Jo më pak se 2-3 vite eksperienë në të njëjtin profil.  
3. Kualifikime të tjera

 • Të ketë njohuri mbi legjislacionin fiskal;
 • Të ketë njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office;
 • Njohuri te programit Navision (perben avantazh);
 • Të kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (e shkruar dhe e komunikuar);
 • Trjanime në këtë fushë përbejnë avantazh.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Mënyra e aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni dokumentet e mëposhtme: CV të Detajuar; Letër Interesi, nëpërmjet njërës nga mënyrat si në vijim:
Me e-mail:  [email protected]
Duke dërguar me postë ose aplikim i drejtëperdrejtë në adresën e mëposhtme: "Qendra Tregtare QTU, AutostradaTiranë-Durrës, Kashar,Tiranë, Shqipëri"  
Afati i fundit i dorëzimit:  deri në dt. 17 Janar 2021  
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".  


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".