Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 10-02-2022 edhe 20 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-02-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Departamenti: Teknik

 • Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive:
 • Përgjegjësi HSE ka për detyrë të koordinojë me projekt menaxherët e shoqërisë Progeen sh.p.k për të siguruar zbatimin e politikave të sigurimit teknik dhe ato mjedisore në përputhje me legjislacionin në fuqi.
 • Ai ka për detyrë të implementojë praktikat më të mira duke mbajtur në konsideratë objektivat e shoqërisë Progeen sh.p.k në lidhje me produktivitetin, etj.
 • Përgjegjësi HSE është përgjegjës për krijimin, zhvillimin, implementimin, komunikimin dhe koordinimin e programeve të sigurimit teknik dhe mjedisor.
 • Përgjegjësi HSE raporton direkt me drejtuesit teknik të shoqërisë Progeen sh.p.k dhe ka marrëdhënie të ngushta me drejtuesit e kantiereve ku shoqëria Progeen sh.p.k kryen veprimtari ndërtimi si edhe me departamentet e tjera si financa, departamenti teknik dhe burimet njerëzore.

Detyrat

Detyrat Kryesore:

 • Zhvillon dhe implementon politikat e sigurimit në përputhje me legjislacionin kombëtar apo ndërkombëtar në varësi të kërkesave të çdo projekti.
 • Identifikon praktikat më të mira dhe merr iniciativa për përmirësimin e vazhdueshëm të sigurisë, uljen e rreziqeve në procese të ndryshme të punës dhe ndërgjegjësimin e punonjësve për sigurinë në punë.
 • Zhvillon, implementon dhe mirëmban programet e trajnimit të stafit sipas udhëzimeve të rregulloreve në fuqi, monitorimit të kushteve të rrezikshme të punës, përdorimin e pajisjeve të sigurisë, etj.
 • Jep asistencë teknike, trajnime, udhëzon e monitoron përgjegjësit e tjerë lidhur me çështjet e sigurisë dhe ndryshimet e nevojshme në procese.
 • Zhvillon vizita dhe inspektime nëpër kantiere, përgatit raporte mbi vrojtimet e kryera dhe jep rekomandimet për masa korrigjuese dhe i ndjek ato deri në zbatimin e tyre të plotë.
 • Mban raporte mjedisore.
 • I përmbahet politikave të shoqërisë Progeen shpk, rregulloreve të brendshme, kodit të etikës dhe procedurave.
 • Kryen edhe detyra të tjera të cilat i ngarkohen.

Kualifikimet

Kualifikimet
Kërkesat e Edukimit: Master's Degree/ Diplomë Master.

 • Të ketë përfunduar studimet për inxhinieri ndërtimi (3+2 ose 5 vjeçare).

Aftësi të tjera:

 • Aftësi të mira drejtuese të mbështetura në përvojat e mëparshme.
 • Përvojë mbi 3 vjet në menaxhimin HSE të kantiereve ose proceseve të ndryshme teknologjike.
 • Vetë-motivim i lartë.
 • Aftësi të mira komunikimi të shkruar edhe të folur.
 • Njohuri të mira të paketave Word/ Excel.
 • Historik i besueshëm bashkëpunimi i mirë me stafin, menaxhimin.
 • Gatishmëri për përgjigje të menjëhershme në raste urgjencash.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

* Aplikantet e interesuar duhet të dergojnë CV-në e tyre nëpërmjet modulit te websitit, ose mund të dërgohen në adresën: i[email protected] me subjektin: "Apikim per pozicionin – Pergjegjes HSE".

** Vetëm aplikantët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen nga kompania. 


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Progeen sh.p.k

Progeen shpk është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klient&...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rr. Shyqyri Berxolli, Pll "Intercosat" nr.36B, Kati 8. Tirane
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile: +355 6880 42004

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë