Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 28-01-2022 edhe 10 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxher IT
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
28-01-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë: Specialist IT i Kontrollit të Brendshëm, Departamenti i Kontrollit të Brendshëm në qytetin e Tiranës. 

Detyrat

 • Të zbatojë metodologjitë dhe instrumentet për ekzekutimin e aktiviteteve të auditimit të brendshëm sipas kërkesave të Kompanisë Mëmë;
 • Të rishikojë dhe vlerësojë politikat, proceset dhe procedurat në lidhje me fushën e Teknologjisë së Informacionit si dhe rreziqet që lidhen me to;
 • Të rishikojë dhe vlerësojë politikat, proceset dhe procedurat në lidhje me fushën e Sigurisë së Informacionit si dhe rreziqet që lidhen me to;
 • Të rishikojë dhe vlerësojë politikat, proceset dhe procedurat në lidhje me fushën e Vazhdimësisë së Biznesit si dhe rreziqet që lidhen me to;
 • Të monitorojë përputhshmërinë e aktiviteteve të punës me rregullat dhe rregulloret e punës;
 • Të vlerësojë efikasitetin dhe efektivitetin e Sistemit të Kontrollit të Brendshëm;
 • Të kryejë investigime dhe verifikime për ekzaminimin e fakteve apo ngjarjeve të rëndësishme, duke përfshirë identifikimin e përgjegjësive të mundshme të punonjësve;
 • Të përpilojë për çdo aktivitet auditimi, raporte që tregojnë gjetjet dhe aktivitetet përkatëse korrigjuese për zgjidhjen e dobësive të konstatuara;
 • Të ndjekë zbatimin e rekomandimeve të Departamentit të Kontrollit të Brendshëm dhe të vlerësojë masat e marra nga drejtuesit e njësive subjekte të kontrollit për zbatimin e tyre;
 • Të japë mendim në lidhje me politikat dhe procedurat e hartuara nga drejtuesit e Bankës dhe të rekomandojë përmirësimet e nevojshme që synojnë forcimin e sistemeve të kontrollit të brendshëm të Bankës.

Kualifikimet

Aftësitë dhe Kualifikimet:

 • Diplomë universitare në Teknologji Informacioni/Informatikë, Informatikë Ekonomike ose Statistikë;
 • Preferohet 1 deri 2 vjet eksperiencë pune në Auditim ose Siguri Informacioni;
 • Njohuri mbi Sigurine e Informacionit dhe Infrastrukturën e IT-së;
 • Njohuri mbi zhvillimin e softëare dhe menaxhimin e bazave të të dhënave;
 • Aftësi për të naviguar në sistemet e teknologjisë së informacionit ose ato të infrastrukturës;
 • Aftësi për të kryer analitikë të dhënash;
 • Aftësi për të identifikuar çështjet kryesore të kontrollit, për prezantimin e gjetjeve të rëndesishme dhe rekomandimeve përkatëse te Drejtori i Kontrollit të Brendshëm;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze;
 • Certifikata profesionale si CIA, CISA, CISM janë shumë të vlerësuara;
 • Dokumentat: Letër shoqëruese dhe CV (edhe në gjuhën Angleze)

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Dokumentat duhet të dërgohen në adresën e emalit:  [email protected] jo më vonë se data 28 Janar 2022.  

Ju informojmë se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.  


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Intesa Sanpaolo Bank Albania

Intesa Sanpaolo gëzon një prezencë të përzgjedhur në Europën Qëndrore dhe Lindore, në vende të Lindje së Mesme dhe Afrikës së Veriut me mbi 1,000 degë dhe 7.2 milion klientë të cilët i përkasin filialeve të Grupit që zhvillojnë aktivitetin e tyre në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve bankare për individët dhe shërbime bankare komerciale në 12 vende. Gjithashtu, një rrjet ndërkombëtar specialistësh në mbështetje të klientëve korpor...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rr.Ismail Qemali
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: 00355 4 22 76 000
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë