Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k

Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) eshte kompani lider ne tregun shqiptar te pijeve freskuese jo alkoolike me marka te njohura nderkombetare si Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Monster.
Misioni i CCBS
• Të freskojë botën në trup, mendje dhe shpirt
• Të frymëzojë momente optimizmi me anë të produkteve dhe aktiviteteve të saj
• Të krijojë vlera dhe të bëj ndryshimin

Vizioni i CCBS<...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga Kombetare Tirane-Durres, Km.5, Kashar
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: 048200431
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 25-06-2021 edhe 9 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Kontabël
Tipi i punës
E perkohshme
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
25-06-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Përgjegjësia e këtij pozicioni është kontabilizimi korrekt i faturave te blerjes dhe te pagesave respektive ne kohe reale.

Detyrat

 • Regjistron ne sistem të gjitha faturat e blerjes dhe pagesat per to.
 • Pergatit Librin e blerjeve per cdo muaj, sipas kerkesave ligjore.
 • Rregjistron shperndarjen e kostove te transportit, taksave doganore etj, ne koston e blerjeve te materialeve/mallrave respektiv.
 • Miremban regjistrin e aktiveve materiale afatgjata.
 • Përgatit dhe dorëzon raportet mujore të investimeve, të blerjeve dhe të zhvlerësimit të aseteve të kompanisë.
 • Përgatit raportin vjetor të blerjeve.
 • Organizon kontrollin fizik të dokumenteve në bazë mujore dhe arshivimin sistematik të dokumentave.
 • Përgatit analiza apo raporte të ndryshme per menaxhimin.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar arsimin e lartë në degen Kontabilitet.
 • Të ketë minimumi 3 vit eksperiencë në nje rol të ngjashëm në lidhje me regjistrimet kontabël të llogarive të shpenzimeve dhe të pagueshme.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese të shkruar dhe verbale.
 • Të jetë i/e aftë të punojë në mënyrë të pavarur dhe të përpiktë.
 • Të jetë i/e saktë dhe i vëmendshëm ndaj detajeve dhe të respektoje afatet kohore.
 • Të njohë Ligjin e Kontabilitetit dhe legjislacionin tatimor për TVSH dhe Tatimit të të ardhurave.
 • Të ketë aftësi të mira MS Office, veçanërisht të avancuara në MS Excel.
 • Përvoja e punës në sistemet e Microsoft si Navision/Dynamics përbën avantazh.
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze ose Italiane.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Të interesuarit duhet të dërgojnë një email ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të CV në adresen: [email protected].al, brenda datës 25 Qershor 2021.   Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do të kontaktohen. Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k promovon shanse të barabarta
                                                                                                                                                                                                                                                                                   
 Të nderuar aplikantë: Nëse na drejtoheni përmes e-mail për të derguar CV-në tuaj me qëllim aplikimin për pozicione të reja pune pranë CCBS, jeni të lutur të shtoni në CV-në ose e-mailin tuaj deklaratën e mëposhtme:   "Jap pëlqimin dhe autorizoj CCBS të përpunojë të dhënat e mia personale të pranishme në CV në përputhje me Ligjin 9887, datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, i ndryshuar, me qëllim rekrutimi".     Ju bëjmë me dije se në mungesë të këtij autorizimi, aplikimi Juaj nuk do të merret në konsideratë, por do të skualifikohet dhe fshihet menjëherë.   Nëse keni pyetje në lidhje me këtë Autorizimin ose dëshironi informata shtesë në lidhje me mënyrën e mbrojtjes së të dhënave tuaja personale, mund të kontaktoni personin përgjegjës pranë CCBS në numrin e telefonit 0682019291.   CCBS informon kandidatët se të dhënat personale të mbledhura përmes portalit online duapune.com, për pozicione të lira pune, se të dhënat e tyre personale të pranishme në CV,  do të trajtohen në përputhje me Ligjin 9887, datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, i ndryshuar";   CCBS do të ruajë në mënyrë konfidenciale  dhe nuk do  të tranferojë CV-të e kandidatëve që aplikojnë për pozicione të lira tek ndonjë palë e tretë ose të përdorë për ndonjë qëllim tjetër përveç atij të rekrutimit. Në rast se kandidatët nuk do të përzgjidhen për intervistë, CV-të e dërguara prej tyre do të fshihen dhe shkatërrohen sipas ligjit në fuqi, maksimumi 5 ditë pune nga data e mbylljes së njoftimit, duke mos lejuar humbjen, ndryshimin, përhapjen e pa-autorizuar ose ndërhyrjen te të dhënat personale të transmetuara, ruajtura apo përpunuara. CCBS do të përpunojë të dhënat personale vetëm në masën dhe mënyrën e nevojshme që përcaktojnë kërkesat e punës, ose në përputhje me kërkesat e parashikuara nga legjislacioni Shqiptar.   CCBS mbron të dhënat tuaja personale me teknologji më bashkëkohore të IT-së dhe me sisteme të mbrojtjes fizike. Në përputhje me kuadrin ligjor ne fuqi, Kandidati gëzon të drejtën që në çdo moment, nëpërmjet një kërkese pranë CCBS në adresën [email protected], Ju keni të drejtë që të aksesoni këto të dhena si dhe të kërkoni fshirjen apo korrigjimin e tyre. Tërheqja e pëlqimit nuk ndikon në ligjshmërinë e përpunimit, i cili është bazuar në pëlqimin e dhënë me dërdimin e CV-së pranë CCBS përpara tërheqjes së tij.  


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".Reklamë
Reklamë