Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comVlore, Shqipëri 10-07-2022 edhe 11 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Tjeter
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-07-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Balfin Real Estate & Hospitality është pjesë e Grupit BALFIN dhe mbulon shërbime shitje & marketing në fushën e Real Estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi dhe Holandë, me afërsisht 6,000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.
Pozicioni: Supervizor Teknik në Green Coast Resort and Residences
Departamenti: Asete dhe Shërbime
Vendndodhja:  Green Coast Resort and Residences, Palasë
Përmbledhja e Pozicionit: Supervizori në departamentin e Aseteve dhe Shërbimeve është përgjegjës për kryerjen e të gjitha shërbimeve mekanike/ hidro/ elektrike/ elektronike në sistemet përkatëse si (HVAC, aspirim-kondicionim, kolektorët e ujit, impjantin e filtrimit të ujit, linjat e furnizimit dhe shkarkimit, panelet diellore, panelet e komandimit të sistemeve HVAC, MKZ, Hidrante, sistemi sprinkler, etj) si dhe monitoron/ kontrollon mbarëvatjen e sistemit duke raportuar për gjendjen teknike tek eprori.  

Detyrat

 • Është përgjegjës për shfrytëzimin e të gjithë proceseve mekanike referuar sistemeve teknike të instaluara duke kryer kontrollin e pajisjeve, ndërhyrjet e nevojshme dhe mirëmbatjen e përditshme të sistemeve;
 • Udhëheq kryerjen e punimeve mekanike/ elektrike/ elektronike dhe sistemeve speciale në rastet e nevojshme apo emergjente;
 • Është përgjegjes për ndjekjen e proceseve të mirëmbajtjes në sistemet e impiantit të trajtimit të ujrave të ndotura; Planifikon, organizon dhe monitoron punën e përditshme për t'u siguruar se të gjitha etapat po kryhen sipas standardeve të përcaktuara;
 • Mban në kontrollon koston e mirëmbajtes së sistemeve meknaike dhe sistemeve speciale;
 • Koordinon punën brënda departamentit për kryerjen e shërbimeve të mirëmbajtjes;
 • Përgatit dhe monitoron grafikun e zbatimit të punimeve të njësisë;
 • Përpilon dhe koordinon punën për përgatitjen e manualeve të mirëmbajties;
 • Merr pjesë në hartimin dhe zbatimin e rregullores së sigurimit teknik;
 • Harton dhe kontrollon situacionet mujore;
 • Merr pjesë në handover proces të njësive nga investitori/Green Coast dhe Mane TCI;
 • Të sigurojë furnizimin me energji elektrike të Lungomare, Kampus dhe Resort;
 • Fazës së dorëzuar; Të marrë masa të menjëhershme dhe të lajmërojë autoritetet përkatëse, menaxherin e mirëmbajtjes, në mungesë të këtij të fundit njofton drejtuesin e departamanetit kur vëren ndërhyrje në rrjetin elektrik apo rrjetin e furnizmit me ujë nga persona të paautorizuar;
 • Të kujdeset për makineri apo paisje mekanike/elektrike si gjeneratorët, elektropompa, etj.;
 • Të mirëmbajë dhe përmirësojë rrjetin e ndriçimit të Resortit, Lungomares, Kampusit, etj;
 • Të kujdeset për të gjitha asetet e Balfin Real Estate and Hospitality në Green Coast duke i mirëmbajtur ato nëpërmjet stafit teknik.

Kualifikimet

Eksperiencat e punës:

 • Të ketë eksperiencë pune minimalisht 3 vjet në profile të ngjashme zbatimi;  

Aftësi të tjera:

 • Njohuri shumë të mira të elementeve bazë të sistemit Mekanike/Hidro;
 • Njohuri shumë të mira të rregullores së sigurimit teknik;
 • Aftësi kompetente në instalime Hidraulike/Elektrike, në kontroll dhe mirëmbajtje rrjeti;
 • Aftësi për të evidentuar dhe raportuar problemet;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe aftësi nderpersonale;
 • Të zotërojë diplomë të arsimit të lartë Elektrike/ Mekanike.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre  dhe letrën e motivimit në adresën [email protected] me subjekt:
Supervizor Teknik në Green Coast Resort and Residences.
Afati i dorëzimit: 10/07/2022
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".  


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


BALFIN REAL ESTATE & HOSPITALITY

Ndermjetesimi per shitjen dhe marketimin e pasurive te paluajtshme dhe aseteve te ndryshme. Sherbime konsulence ne fushen e menaxhimit dhe marketimit te produkteve rezidenciale, komerciale, etj, dhe aseteve.

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3, kati 21, Ap.Nr.163
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë