Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 20-10-2021 edhe 2 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Trajnues
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
20-10-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Balfin Group Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 6'000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale. Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtepiake.

Pozicioni:
 Trajnues Shitjesh
Departmenti: HR
Vendodhja: Tiranë

Përmbledhja e Pozicionit
: Traineri i Shitjeve është një kontributor i drejteperdrejtë dhe siguron që të gjithë aktivitetet e trajnimeve për shitjen implementohen në mënyrë cilësore dhe efektive në mënyrë që aftësitë shitëse dhe njohuritë rreth produkteve të stafit shitës janë në nivelin e duhur për tiu përgjigjur objektivave të kompanisë.

Detyrat

Detyra dhe Përgjegjësi:

 • Mbështet në mënyrë aktive në identifikimin e nevojave për shitjen dhe trajnimin e produkteve;
 • Zhvillon, zbaton dhe përditëson kalendarin e trajnimit të produkteve dhe shitjeve;
 • Përgatit dhe shqyrton materialet e trajnimit në lidhje me udhëzimet e furnitorëve;
 • Zbaton trajnimin e shitjes dhe produktit për forcën e shitjes në të gjithë rrjetin;
 • Zhvillon programe efektive të induksionit për stafin e ri të përfshirë në aktivitetin e shitjes;
 • Përditëson dhe prezanton materialet e trajnimit për produktet / shërbimet e reja;
 • Prodhon materiale trajnimi për kurset e brendshme;
 • Vëzhgon dhe shqyrton ecurinë e të trajnuarve përmes pyetësorëve dhe diskutimeve dhe ofron reagime për veprimet pasuese për menaxherët;
 • Ka një kuptim të teknikave të mësimit elektronik, dhe aty ku është relevante, është i përfshirë në krijimin dhe / ose shpërndarjen ose paketat e mësimit elektronik.
 • Koordinon procesin e identifikimit të talenteve të forces të shitjes dhe zbaton programin e nevojshëm të zhvillimit.
 • Zhvillon dhe monitoron Metrics nevojshme HR për të matur progresin e aktiviteteve të burimeve njerëzore nën përgjegjësinë e tij / saj.

Kualifikimet

Kërkesat:

 • Aftësi të shkëlqyera prezantimi, si dhe aftësia për të motivuar, mësuar dhe frymëzuar stafin e shitjeve;
 • Përvojë në mësimin e teknikave të shitjeve për të tjerët;
 • Orientim i fortë ndaj klientëve;
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe të komunikimit duke përfshirë aftësitë e prezantimit;
 • Aftesi shume te mira shitjeje dhe coaching.
 • Angazhimi ndaj vlerave të kompanisë;
 • Disponibilitet per udhëtimi mbarëkombëtar.

  Kushtet e punës: 
  Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës.
  Afati i dorëzimit
  20.10. 2021
  Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre KETU

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".

Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Neptun shpk

 

“Neptun”, është kompania udhëheqëse në shitjen e produkteve elektronike në Shqipëri. Operon në një biznes ndërkombëtar në 4 vende të Ballkanit Perëndimor. Hyn në treg me anë të formateve moderne të shitjeve, duke iu ofruar konsumatorëve një gamë produktesh e shërbimesh të plota e gjithë përfshirëse.

Shtyllat më të forta ku mbështet strategjia e Neptun janë :...

INFORMACIONE KONTAKTI

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë