Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

501-1000
Numri i Punonjësve

87
Punë Aktive

Privat
Sektori

1996
Themeluar


INFORMACIONE KONTAKTI

Agikons

Scan me
Ndërtim www.agikons.com

Përshkrimi i kompanisë

''Agikons'' sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ‘’Marea Resort’’ (Kavajë), “Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), “Plazhi i Gurtë” (Qeparo), “Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe “Meshtekna” Brezovice. Agikons vlërëson burimet njerëzore si asetin me të madh të shoqërisë, duke kontribuar në zhvillimin dhe promovimin e tyre në fusha të ndryshme profesionale. Talentet e reja kanë mundësinë e përvetësimit të njohurive me profesionistët më të mire të fushës .

Fotografi

Punët aktive nga Agikons

Tirane, Shqipëri 15-12-2021 edhe 6 ditë
Tirane, Shqipëri 17-12-2021 edhe 8 ditë
Tirane, Shqipëri 17-12-2021 edhe 8 ditë

Vinçier Agikons

Vincier
Tirane, Shqipëri 17-12-2021 edhe 8 ditë
Tirane, Shqipëri 17-12-2021 edhe 8 ditë
Tirane, Shqipëri 17-12-2021 edhe 8 ditë
Tirane, Shqipëri 17-12-2021 edhe 8 ditë
Tirane, Shqipëri 17-12-2021 edhe 8 ditë
Tirane, Shqipëri 20-12-2021 edhe 11 ditë

Roje Agikons

Roje
Tirane, Shqipëri 20-12-2021 edhe 11 ditë

Jurist/e Agikons

Jurist
Tirane, Shqipëri 21-12-2021 edhe 12 ditë
Tirane, Shqipëri 21-12-2021 edhe 12 ditë
Tirane, Shqipëri 21-12-2021 edhe 12 ditë
Tirane, Shqipëri 25-12-2021 edhe 16 ditë

Saldator Agikons

Saldator
Tirane, Shqipëri 25-12-2021 edhe 16 ditë
Tirane, Shqipëri 25-12-2021 edhe 16 ditë

Rrulist Agikons

Rrulist
Tirane, Shqipëri 25-12-2021 edhe 16 ditë

Sondist Agikons

Sondist
Tirane, Shqipëri 25-12-2021 edhe 16 ditë

Piktor/e Agikons

Piktor
Tirane, Shqipëri 27-12-2021 edhe 18 ditë
Tirane, Shqipëri 27-12-2021 edhe 18 ditë

Topograf Agikons

Topograf
Berat , Shqipëri 27-12-2021 edhe 18 ditë
Tirane, Shqipëri 27-12-2021 edhe 18 ditë
Tirane, Shqipëri 28-12-2021 edhe 19 ditë
Tirane, Shqipëri 28-12-2021 edhe 19 ditë
Tirane, Shqipëri 28-12-2021 edhe 19 ditë

Topograf Agikons

Topograf
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë

Marangoz Agikons

Marangoz
Tirane, Shqipëri 29-12-2021 edhe 20 ditë
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë

Marangoz Agikons

Marangoz
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë
Tirane, Shqipëri 30-12-2021 edhe 21 ditë
Tirane, Shqipëri 01-01-2022 edhe 23 ditë
Tirane, Shqipëri 05-01-2022 edhe 27 ditë