Këshillimi I Karrierës Kreu Blog Këshillimi I Karrierës

duapune.com pjesemarrese ne Mana...

Në 8-10 Qershor 2022 themeluesit e duapune.com, Z. Dritan Mezini dhe Znj. Eljana Mete ishin pjesëmar...


4 sjellje qe shefat toksike shfa...

Le të supozojmë se asnjë, ose shumë pak shefa mund zgjohen çdo ditë dhe të thonë: “Sot, do t’ua bëj...


Britania mundeson vize per te di...

Ky artikull është për të gjithë ata studentë që kanë mbaruar ose dëshirojnë të studiojnë jashtë vend...


duapune.com pjesemarres ne Panai...

Universiteti Politeknik i Tiranës organizoi sot në datë 2 Qershor 2022 tek ambientet e tij Panairin...


2022-06-02

duapune.com pjesemarres ne Panai...

Sot në datë 1 Qershor 2022 tek ambientet e Universitetit Europian të Tiranës u zhvillua Panairi...


duapune.com ne sezonin e Panaire...

Gjatë muajit Maj duapune.com ka qënë pjesëmarrëse në disa panaire. 18 Maj në edicionin e 9-të të pan...


duapune.com pjesemarres ne Panai...

Sot në Universitetin e New York Tirana u zhvillua Panairi i Punës. Mbi 30 kompani pjesëmarrëse të se...


duapune.com pjesemarres ne Panai...

Universiteti Epoka organizoi në datën 18 Maj 2022 Panairin e Punës. Gjatë këtij edicioni të 9-të të...


duapune.com pjesemarres ne Panai...

Sot në Fakultetin e Ekonomisë u zhvillua Panairi i Punës. Mbi 60 kompani pjesëmarrëse të sektorit ba...


A eshte mire t’i thoni shefit tu...

Të ndihesh i pakënaqur në punë është fatkeqësisht një zhgënjim i zakonshëm me të cilin shumë prej ne...


Si t’i pergjigjeni pyetjes...

Sa është paga juaj aktuale? Sa herë që lind kjo pyetje gjatë një kërkimi pune, ju jeni duke pyetur v...


Si te shkruash nje leter motivim...

Filloni me admirim Kompanitë shpesh duan të punësojnë njerëz që tashmë e njohin dhe e admirojnë komp...


Si te rrisim perqendrimin ne pun...

Ka një sërë arsyesh pse mund të keni vështirësi të përqëndroheni në punë. Para së gjithash, është e...


2022-03-11

Intervista

Pse dëshironi të punoni në këtë kompani? Kujdes nga përgjigjet e përgjithshme! Nëse ato që thoni ju...


Pse punonjësit po largohen nga p...

Një raport i ri nga firma globale e teknologjisë Cengage Group ka zbuluar arsyet kryesore pse njerëz...


2022-02-14

Flirti në punë!

Mos u ndjeni shumë të privilegjuara nëse kolegu/ja ju shikon ëmbël e ju shkel syrin sa herë që kalon...


Burnout – Si ta shmangim n...

Sipas përkufizimit, “burnout” (djegia) është një gjendje e përjetuar nga punëtorët dhe p...


Si të ndihmoni një koleg në një...

Për të mbështetur një koleg që lufton me probleme profesionale ose personale, duhet takt dhe empati....


Bullizim ne vendin e punes? Disa...

A i dalloni dot situatat e bullizmit në vendin tuaj të punës? Jeni ndjerë ndonjëherë të bullizuar? N...