Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

Numri i Punonjësve:

101-200

Punë Aktive:

4

Sektori:

Privat

Themeluar:

1993


INFORMACIONE KONTAKTI

Rruga "Aleksander Goga", Porto Romano

Durres, Shqipëri

Tel:

Mobile: +355697014871

Aleksander Goga

Durres, Shqipëri

Tel:

Mobile: +355694097533


Më skano:

Përshkrimi i kompanisë

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit .Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit.Ripërdorimi i letrës Riciklimi i letrës është një praktikë që po përhapet gjithmonë e më shumë dhe që duhet bërë nga të gjithë, me qëllim reduktimin e sasisë së mbeturinave dhe shpëtimin e pemëve, pra krijimin e një eko-qëndrueshmërie të planetit. Në një shoqëri gjithmonë e më shumë konsumiste, riciklimi i letrës përmban një mundësi të madhe ripërdorimi. Riciklimi i letrës Me qendër ne Durrës, Edipack Sh.a. është specializuar në mbledhjen, rekuperimin dhe riciklimin e letrës. Nëpërmjet këtyre proceseve prodhohet lënda e parë gati për tu rigjeneruar në prodhimin e kartonit. I gjithë aktiviteti i Edipack bazohet në filozofinë e mbajtjes së një mjedisi të pastër dhe në evitimin e prerjes së pemëve. Edipack Sh.a. është një kompani mjaft e ndjeshme përsa i përket çështjeve të mjedisit. Gjatë proçesit të prodhimit ne përdorim ujin e ricikluar, gjithashtu kemi investuar në një linjë të re të prodhimit të letrës për të mundësuar shfrytëzimin e letrës dhe materialeve të tjera të mbeturinave, në mënyrë që të rrisim shitjet dhe prodhimin në tregjet rajonale dhe të Shqipërisë. Të riciklosh 1000 kg letër do të thotë : Të shpëtosh 17 pemë Të kursesh energjinë e mjaftueshme për furnizimin e një shtëpie për 6 muaj Eliminon 3 m³ materiale inerte Të kursesh 31.780 litra ujë Të prodhosh 75% më pak ndotje në ajër Impenjon 57% të energjisë që nevojitet për të prodhuar 1 ton të fibrës së virgjër natyrale 90 % më pak ndotje uji. Edipack SH.A. riciklon 1000 herë më shumë

Produkte dhe Shërbime

Industria e letres dhe kartonit

Punët aktive nga EDIPACK sh.p.k

Durres, Shqipëri 02-08-2024 edhe 11 ditë
Durres, Shqipëri 05-08-2024 edhe 14 ditë