Horoskopi i karrierës

Horoskopi i karrierës

Luani ne pune

Luani është shenja e zbavitjes dhe argëtimit, kështu që me Venusin në retrograde në Luan nga korriku deri në shtator, mund të përjetoni pak trishtim gjatë verës. Si gjithmonë do të jeni qendra e vemendjes kudo që do të shkoni sepse nuk ka si të ndodhi ndryshe dhe ju sygjerojmë që të bëni disa ditë pushime mëse të merituara.