Lojëra Argëtuese Dhe Humor Kreu Blog Lojëra Argëtuese Dhe Humor

Quiz

Përgjigja: Arkivoli


Quiz

Përgjigja: Unë kam shumë probleme.


A e dini se…?

Në mesin e viteve 2000, Hollanda u bë vendi i parë në Europë që uli orët e punës në 30 orë në javë....


Quiz

Përgjigja: Të mbijetuarit nuk varrosen.


Quiz

Përgjigja: Pasqyra


Quiz

Përgjigja: Vëllai i Gentit është 10 vjeç.


Humor

Humori i dites


Quiz

Përgjigje: Bora bie dhe nuk vritet


Gezuar Pashket!

Urime të përzemërta të gjithë besimtarëve Ortodoks. Shëndet e paqe! ? nga duapune.com


Quiz

Përgjigja: Hija e një elefanti.


Quiz

Pesë fëmijë janë zbathur.