Këshillimi i karrierës

Këshillimi i karrierës

duapune.com pjesemarres ne Panairin e Punes dhe Aftesive 2022

Sot në datë 1 Qershor 2022 tek ambientet e Universitetit Europian të Tiranës u zhvillua Panairi i Punës, 2022 i Universitetit Europian të Tiranës.

Mbi 30 kompani pjesëmarrëse të sektorëve të ndryshme si interior design, call center, zyra ligjore, qendra sportive, agjensi imobiliare, telekomunikacioni etj u prezantuan sot studentëve të UET mundësi punësimi, intershipe etj .

duapune.com u përfaqësua me stendën e saj, ku ekipi mirëpriti punëkërkues të grupmoshave të ndryshme, dha informacion mbi mundësitë e punësimit që janë aktive në duapune.com dhe këshilloi të rinjtë për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.

Stafi duapune.com falenderon të gjithë pjesëmarrësit dhe ju mirëpret në organizime të tjera.