Publikime dhe njoftime

Publikime dhe njoftime

duapune.com pjesëmarrëse në Panairin e Punes dhe Karrieres ne Fakultetin e Gjuheve te huaja

Në datën 18 Prill u organizua "Panairi i Punës dhe Karrierës" tek ambientet e Fakultetit te Gjuheve te huaja.

Pjesëmarrëse ishin afërsisht 15 kompani të sektorit real estate, programim dhe agjensi punësimi të cilat u prezantuan studentëve të Fakulteteve të ndryshme mundësitë e tyre në: 

  • Punësim 
  • Internshipe
  • Trajnime
  • Bursa Studime 

duapune.com  ishte pjesëmarrrëse me stendën e saj ku mirëpriti punëkërkues te grupmoshave të ndryshme si dhe dha informacion mbi mundësitë e punësimit/intership që janë aktive tek duapune.com dhe këshilloi të rinjtë për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.

 

WhatsApp Image 2024-04-18 at 3.47.45 PM.jpeg

WhatsApp Image 2024-04-18 at 3.49.25 PM.jpeg