Publikime dhe njoftime

Publikime dhe njoftime Të përgjithshme

Punet qe kane bere VIP-at para fames

Chris Pratt 

Shumë kohë përpara se të bashkohej me Marvel Cinematic Universe dhe Jurassic World, Pratt jetonte në një furgon në Maui dhe punonte si kamarier. 

Arnold Schwarzenegger

Siç tregon aktori në autobiografinë e tij, "Total Recall", ai dhe shoku i tij më i mirë, bodybuilderi i ndjerë Franco Columbu, filluan një biznes ndërtimi së bashku pasi u transferuan në Los Angeles. 

Halsey 

"Shume pune hahaha," i është përgjigjur këngëtarja e "Darling" një fansi kur e ka pyetur për punët e saj të mëparshme. "Dado, kamariere, korriere, bukëpjekëse, recepsioniste, kam bërë foto te lejet e drejtimit." 

Sylvester Stallone 

Kur Stallone ishte 18 vjeç, ai u punësua nga një konvikt zviceran për vajza për të punuar si mësues palestre dhe roje në konvikt. 

Madonna 

Para se të bëhej një yll legjendar i popit, Madonna ka punuar në "Russian Tea Room" si punonjese garderobe përpara se të pushohej nga puna.

Hugh Jackman 

Shumë kohë përpara se Jackman të ndihmonte në nisjen e filmit X-Men si Wolverine, ai ka punuar një vit si asistent mesues në shkollën britanike "Uppingham School", në 1987.