Shëndeti dhe Psikologjia e Punës

Shëndeti dhe Psikologjia e Punës

15 ide dhuratash per Secret Santa!

Anëtarët e një grupi miqsh, familjarësh ose kolegësh shkruajnë emrat dhe zgjedhin një emër në mënyrë rastësore dhe anonime për t'u bërë kështu Secret Santa i dikujt. Kështu secili nga pjesëmarrësit ka një babagjysh sekret i cili do t'i bëjë një dhuratë.

Disa ide dhuratash për këtë lojë janë: 

1. Shishe vere 

2. Axhendë cilësore 

3. Filxhan  

4. Libër 

5. Shall ose dorashka 

6. Shportë dhuratash 

7. Qirinj Aromaterapik

8. Bllok shënimesh dhe stilolaps 

9. Çorape me motive Krishtlindjesh 

10. Power bank për telefonin 

11. Pako çokollatash 

12. Gotë të personalizuar 

13.Lule në vazo (bonsai, money tree etj )

14. Bluzë me kapuç: ngjyrë neutrale 

15. Aksesorë të ndryshëm.