Punëdhënës

Punëdhënës Menaxhim COVID-19

Bizneset që rinisin punën të hënën dhe protokollet e tyre

Duke nisur nga dita e hënë, dt. 11 Maj 2020, dyqanet në qendrat tregtare, klinikat dentare, parukeritë dhe berberët do të hapin dyert e biznesit të tyre. Pas më shumë se dy muajsh të mbyllur për shkak të përhapjes së COVID-19 tashmë është radha e tyre të rinisin punën nën masa të shtuara higjienike. Për më shumë vizitoni, https://businessmag.al/bizneset-qe-rinisin-punen-te-henen-dhe-protokollet-e-tyre/ Burimi: Businessmag.al