Punëkërkues

Punëkërkues

Studime Profesionale në Gjermani në degën Infermieri

Studime Profesionale në Gjermani!

Ne degën: INFERMIERI

Kosto e studimit mbuluar nga programi

PROGRAMI KONSISTON: NË AFTESIMIN E GJUHËS GJERMANI NË NIVELIN B2 BRENDA 1 VITI DHE LICENSIMIN SI PFLEGEFACHKRAFT NË GJERMANI NË FUND TË 3 VJEÇARIT

Interesohuni nëse:

1. KENI MBARUAR SHKOLLËN E MESME

2. KENI PËRSHKUSHTIM  PËR SHKOLLIMIN 3 VJEÇAR NË GJERMANI TË DEGËS INFERMIERI

Ju mirëpresim per cdo pyetje në ambientet e zyrave tona INTERNATIONAL STUDIES INSTITUTE DHE YES EDUCATION

Adresa: Rruga Pjetër Bogdani nr 5 , Sipër Bar Colonial Kati 2 në zonën ish Blloku

Tel: 0696241960

Email: [email protected]   

ose mund të aplikoni direkt online në linkun  https://forms.gle/nCxEnjg5HYut96wu5

gfdg.jpg