Të përgjithshme

Të përgjithshme Lojëra argëtuese dhe humor

Cila eshte shkolla me e mire e biznesit per njohje te qendrueshme?

Gjithcka ne boten e biznesit varet nga njohjet dhe lidhjet. Si rrjedhoje te marresh diplome nga nje shkolle e cila ka nje rrjet te gjere njohjesh te qendrueshme ben diference. Dmth njohje qe nuk te lene kurre ne balte, sic thote shprehja jone popullore. Ndaj nese konsideroni te studjoni ne nje nga shkollat me te mira te biznesit mund te konsideroni dhe kete fakt. 150423-best-business-school-for-networking-BI-graphic-673x1024 (1)