Të përgjithshme

Të përgjithshme Publikime dhe Njoftime

Duapune.com merr pjesë në Panairin e Energjisë "Energy Expo & Forum 2019"

Në kuadër të “Ditëve të Energjisë për Rajonin", në datat 4-5 tetor 2019, në Expocity Albania u zhvillua Panairi dhe Forumi i Energjisë: "Energy Expo & Forum 2019". Gjatë këtij edicioni të 3-të të panairit të energjisë, duapune.com mori pjesë si anëtare e shoqatës AITA, e cila vazhdon kontributin në bashkëpunimin mes sektorëve, gjetjen e tregjeve të reja, udhëheqjen drejt risive dhe projekteve shkencore e bashkëkohore të së ardhmes për tregun shqiptar, rajonal dhe më gjerë. Gjatë aktivitetit stenda e shoqatës u vizitua nga personalitete të shtetit dhe nga investitorë të huaj. #energy #duapune #green #ict #aita #albania #expocity #fair #forum