Të përgjithshme

Të përgjithshme Publikime dhe Njoftime

Puna e së ardhmes. A jemi gati? - duapune.com në “Korça Digital Weekend”

duapune.com ditën e shtunë, datë 25 janar 2020, në eventin “Korça Digital Weekend”. Themeluesi i duapune.com z. Dritan Mezini, diskutoi mbi të ardhmen e punës, avantazhet që ofron teknologjia në fushën e punësimit në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar dhe mundësitë e shumta për të rinjtë. Profesionistët më të mirë nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe diaspora i hapën kështu rrugë formësimit të së ardhmes inovative për të rinjtë korçarë. 19 vende pune dhe trajnime u ofruan në mbështetje për sipërmarrjet inovative.   #duapune #korcadigitalweekend #digital #globalleaders #globalnetwork #networking #network #digitalskills #digitaleconomy #korca #weekend #bashkiakorce #albania #tech #empowerment #it #design #science #technology #innovation #software #startup #programming #education #coding #informationtechnology #work