Të përgjithshme

Të përgjithshme Lojëra argëtuese dhe humor

Fjalë e urtë nga Mark Twen

foto 10_1                 Pas 20 vitesh do të jeni më të zhgënjyer për gjërat që nuk keni bërë sesa për ato që keni bërë, kështu që asnjëherë nuk është vonë, kapni momentin dhe realizoni objektivat tuaja. Mark Twain