Të përgjithshme

Të përgjithshme

Kontakte me perfaqesues te Universiteteve Austriake ne Tirane.

Austria imageVitet e fundit, nje numer gjithmone e me i madh i nxenesve qe mbarojne shkollat e mesme apo ato profesionale ne Tirane e me gjere, po studiojne ne Universitetet private apo publike ne Austri. Nismat/kontaktet  e kandidateve ne 100% te rasteve kane qene private. Ky fenomen, megjithese nuk eshte direkt objekt i punes se Zyres qe une drejtoj, na ka terhequr vemendjen dhe indirekt jemi vene ne sherbim te kesaj prirjeje. Roli jone ne kete nisme ka qene dhe do te mbetet konsulent dhe mbeshtetes. Me ftesen e zyres tone, ne datat 2 – 4 dhjetor 2015, ne Tirane do te jene perfaqesuesit e 5 Universiteteve te interesuar specifikisht per njohjen e sistemit tone parauniversitar, pasuniversitar por edhe per te ofruar kandidate, nxenes te shkollave te mesme e profesionale si dhe studente pasuniversitare, per te studiuar ne Austri. Mbeshtetur ne interesat Tuaja, te miqve e te te afermve Tuaj, ne ju ftojme te merni pjese ne prezantimet e secilit Universitet; -          Diten e Enjte, date 03.12.2015, ora 09.30 ne Hotel Rogner (cdo UNI max. 10 min.) Sigurisht qe mbas prezantimeve, ne do t’Ju japim mundesi te takoheni e te bisedoni koke me koke me perfaqesuesit,  per pyetjet qe normalisht besojme se do te jene te shumta. Ne dispozicionin Tuaj per takime do te jete edhe dita e Premte, date 04.12., nga ora 09.00 -12.00. Gjuha e komunikimit do te jete anglisht. Nuk ka asnje kufizim per te interesuarit, nxenes maturante, prinder, drejtues shkollash studente qe duan te ndjekin Master ne Austri  etj. Lutem, nese keni pyetje te karakterit organizativ, mos ngurroni te na shkruani. Pershendetje te perzemerta   Ilir Vangjeli Drejtor Commercial Office Tirana Rr. Ibrahim Rugova, P21, Kati 5, Ap. 6 1019 Tirane, Albanien T +355 4 452 1990+355 4 452 1990 [email protected] www.advantageaustria.org/al