Të përgjithshme

Të përgjithshme Lojëra argëtuese dhe humor

Thenie nga Sheryl Sandberg

Shprehja 50Nëse ju ofrohet një vend në një rakete, mos pyesni çfarë vendi. Thjesht vazhdoni. –Sheryl Sandberg