Të përgjithshme

Të përgjithshme Lojëra argëtuese dhe humor

Puna gjatë fundjavës

74197_366805106772999_775167668_nShefi im sapo më pyeti: “A mund të vish në punë këtë të shtunë? E di që të pëlqejnë fundjavat, por më duhesh këtu”. Unë i përgjigjem: “Po, pa problem, por ka shumë mundësi të vonohem ngaqë trafiku është shumë i ngarkuar në fundjavë”. Shefi: “Ok, po kur mendon se do të arrish në punë”? Unë: “Të Hënën”.