Të përgjithshme

Të përgjithshme Lojëra argëtuese dhe humor

Thënie nga Johann Wolfgang von Göthe

Shprehja 27Çfarëdo të ëndërroni, mund ta realizoni, prandaj fillojeni atë, sepse guximi do tju sjellë gjenialitet, fuqi dhe magji. –Johann Wolfgang von Göthe