Të përgjithshme

Të përgjithshme

Trajnim: “Si te përgatitemi për një intervistë pune të suksesshme?”

  duapune.com në bashkëpunim me Dimak Albania dhe Çelësi Media Group, në kuadër të riintegrimit në tregun e punës të personave me eksperienca të huaja kryesisht të kthyer nga Gjermania, organizoi ditën e martë, më datë 8 Tetor 2018, trajnimin “Si te përgatitemi për një intervistë pune të suksesshme?”