Të përgjithshme

Të përgjithshme Publikime dhe Njoftime

Youth Exchange and Study (Programi YES)

Vleresoni kete mundesi te vecante per vellezerit, motrat, apo miqte tuaj te grupmoshes 14-16 vjec (detajet jane me poshte) per eksperience ne SHBA. YES 1 YES 2