Regjistrohuni në duapune.com, shërbimi online dedikuar 100% punësimit dhe edukimit për punësim, i shtrirë në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni. Në duapune.com gjeni njoftime dhe oferta për vende të lira pune. Gjej punë falas nëpërmjet ofertave të mëposhtme. Kerkoj pune është motivimi juaj.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Engineers and ScientistsEPO07-05-2014the Hague, the Netherlands
2Menaxher i njĂ« zinxhiri Restorantesh dhe LokaleshDuaPune 05-05-2014Tiranë
3Shef KontabilitetiDuaPune 30-04-2014Tiranë
4Agjent Shitje DuaPune 29-04-2014Tiranë
5Inxhinier Mjedisi, Ndertimi ose HidroDuaPune 28-04-2014Tiranë
6Software Developer DuaPune 30-04-2014Tiranë
7Komercialist KosoveAgna Group24-05-2014Prishtinë
8Punonjes ne fushen e reklamaveRrota at Concept 03-05-2014Tiranë
9Drejtor i pergjithshemUnipress shpk28-05-2014Tiranë
10Senior PHP DeveloperAlbacall sh.a21-05-2014Tiranë
11Shites/shiteseemigres sh p k 30-04-2014Tiranë
12Arkitetkemigres sh p k 30-04-2014Tiranë
13Recepsioniste PrishtineGolden Relax Massage20-05-2014Prishtinë
14Asistente Marketing & ShitjeManeTCI30-04-2014Tiranë
15Teknik Supporti ,Instalimi dhe shoferAbissnet23-05-2014Korçë
16Perfaqesues Mjeksore VloreBerlin Chemie10-05-2014Vlorë
17Drejtor i Pergjithshem2K Group Sh.p.k10-05-2014Tiranë
18Konsulente Shitje - Max Optika "QTU"Max Optika20-05-2014Tiranë
19Teller in ShkozetBanka Kombetare Tregtare BKT30-04-2014Durrës
20Menaxhere ShitjeshAVON Cosmetics05-05-2014Tiranë
21Specialist i Menaxhimit te AseteveNOA30-04-2014Tiranë
22Inxhinier NdertimiLim-Em30-04-2014Tiranë
23Manaxher shitje, DurrĂ«sAbissnet12-05-2014Durrës
24Manaxher shitje, LushnjeAbissnet12-05-2014Lushnjë
25Manaxher shitje, FierAbissnet12-05-2014Fier
26Koordinatore Burime NjerezoreManeTCI30-04-2014Tiranë
27Menaxher Shitjesh2K Group Sh.p.k21-05-2014Tiranë
28Shef i ruajtjes se objekteve2K Group Sh.p.k21-05-2014Tiranë
29Agjent MarketinguTelemarketing Albania30-04-2014Tiranë
30Operator/e biletarieKalemi Travel & Tours20-05-2014Tiranë
31Agjent/e turizmiKalemi Travel & Tours20-05-2014Tiranë
32Menaxher ShitjeAbissnet21-05-2014Korçë
33EdukatoreKopesht dhe Cerdhe Topshti21-05-2014Tiranë
34EkonomisteAL-NOBEL SHPK26-04-2014Tiranë
35Agjent ShitjeshNeptun shpk31-05-2014Tiranë
36Teknik LezheA.E.Distribution shpk26-04-2014Lezhë
37Programues ne WebA.E.Distribution shpk30-04-2014Tiranë
38Specialist ITGo Tech Electronics30-04-2014Tiranë
39Specialiste financeBolv-Oil27-04-2014Tiranë
40Menaxher shitjeshUnipress shpk30-05-2014Tiranë
41Shef sigurieUnipress shpk30-05-2014Tiranë
42Manaxher ShitjeshAbissnet15-05-2014Tiranë
43Menaxher/Agjent i Medias DixhitaleMCN17-05-2014Tiranë
44Menaxher shitje terrenZIKOP SH.P.K.31-05-2014Tiranë
45Menaxher i PĂ«rgjithshĂ«mAbissnet10-05-2014Tiranë
46Menaxhere Blerje Tirane/Durres delta sh.a02-05-2014Tiranë
47Menaxher2K Group Sh.p.k17-05-2014Tiranë
48Perfaqesuese Shitjesh FierABCom Albania30-04-2014Fier
49Financiere Anion sh.p.k28-04-2014Tiranë
50Menaxher Unipress shpk30-05-2014Tiranë
51Agjente Promocioni ShkoderAbissnet30-04-2014Shkodër
52Specialist Sektori i MbikqyrjesGENER 2 SH.P.K30-04-2014Tiranë
53Jurist2K Group Sh.p.k05-05-2014Tiranë
54Specialist prodhimi reklamashPixel Reklama30-04-2014Tiranë
55Specialiste prokurimeshSTART CO13-05-2014Tiranë
 • Manaxher Projektesh - Programim WEB2014-04-30

 • Menaxher Marketingu2014-04-28

  Menaxher Marketingu

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

   

  Menaxheri i Marketingut duhet te jete i afte te nj

 • Menaxher shitjes2014-05-08

  Kompania NOSHI shpk, perfaqesues zyrtar i markes se makinave Opel-Chevrolet ne Shqiperi kerkon te punesoje nje Menaxher Shitjesh - Noshi shpk

 • Menaxher i njĂ« zinxhiri Restorantesh dhe Lokalesh2014-05-05

  Në DM Consulting Services ne ofrojmë një shërbim rekrutimi konkurrues dhe profesional në identifikimin e personelit të specializuar dhe të niveleve të larta

 • Shef Kontabiliteti2014-04-30

  Në DM Consulting Services ne ofrojmë një shërbim rekrutimi konkurrues dhe profesional në identifikimin e personelit të specializuar dhe të niveleve të larta

 • Drejtor Administrimi2014-04-30

  Kompania e Ndertimit Agikons shpk kerkontepunesojeDrejtor Administrimi

   

   

  Qellimet:

  Organizimi dhe monitorimi I punes s

 • Menaxher operacionesh 2014-04-30

   

  Menaxher Operacionesh

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Siguron  materialet  per aktivitetin e adminsitrates d

 • Menaxher Transporti 2014-04-30

   

  Menaxher Transporti
  Detyrat & Përgjegjësitë

  Organizimi, planifikimi, koordinimi dhe mbikqyrja e levizjeve t

 • Administrator ne Golem 2014-04-30

   

  Administrator Golem

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Administratori duhet  te nderrmarre kontrolle

 • Administrator ne Tirane 2014-04-30

   

  Administrator ne Rezidencen  “Kodra e Diellit”

   

  Detyrat/ Pergjegjesite

  Administratori duhet t

 • Drejtor Finance 2014-04-30

   

  Drejtor  Finance Dhe Kontabilitetit
  Detyrat/ Pergjegjesite

   

  Drejtori i Finaces dhe Kontabilitetit  pla

 • Menaxher ambiente me qera 2014-04-30

   

  Menaxher per ambjentet me qera
  (zyra, apartamente, dyqane, vila, hapesira te tjera)

  Detyrat/ Pergjegjesite


 • Drejtor Teknik/Garancie2014-04-30

  Drejtor Teknik/Garancie

 • Web Manager2014-05-03

  The area of operation of our French company is Cu

 • Menaxhere Blerje Tirane/Durres 2014-05-02

  Kompania delta ështe në rritje të vazhdueshme dhe zgjerim të pikave te saj te shitjes.
  Per këte kerkon staf te ri dhe me eksperience, që kane ambicie te zhvillo

 • Menaxher HORECA 2014-05-11

  BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Menaxher Horeca,

 • Menaxher2014-05-17

  Kompania "2K Group" sh.p.k. kerkon te punesoje "Menaxher"

 • Menaxher Shitjesh2014-05-21

  Kompania 2K Group sh.p.k. ofron nje vend pune si Menaxher Shitjesh.

  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret si me poshte:

  Aftësitë dhe

 • Menaxher shitjesh2014-05-30

  Kompania Unipress sh.p.k. ofron nje vend pune si Menaxher Shitjesh.

  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret si me poshte:

  Aftësitë dhe

 • Manaxher Shitjesh2014-05-15

  Abissnet eshte shoqeria e dyte me e madhe ne vend qe kryen veprimtarine e saj ne fushen e telekomunikacionit duke ofruar sherbimin e internetit dhe telefonise fikse per klientet e saj ne te gjithe

 • Menaxher/Agjent i Medias Dixhitale2014-05-17

  Menaxheri/Agjenti I Medias Dixhitale do t’i bashkohet ekipit te kompanise tone per te luajtur nje rol kyc ne kompani.

  Ne jemi ne kerkim te nje personi te perkushtuar ndaj punes, i ku

 • Menaxher shitje terren2014-05-31

  1. Kontaktimi i klienteve te Kompanise dhe perdit

 • Menaxher i PĂ«rgjithshĂ«m2014-05-10

  ABISSNET është kompania e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit. A

 • Menaxhere Shitjesh2014-05-05
  Nëse JU zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar nje
 • Drejtor i pergjithshem2014-05-28

  Drejtori Pergjithshem

   

  Radio +2 shpall Pozicionin Vakant “Drejtor i Pergjithshem”


  Kriteret e domosdoshme per aplikim jane:


  Te kete D

 • Menaxher Shitje2014-05-21

 • Manaxher shitje, Lushnje2014-05-12

  Abissnet sh.a shpall një pozicion të lirë pune për postin e Menaxher Shitje, në qytetin e Lushnjes.

  Shoqëria Abissnet sh.a. është ISP-ja e dytë

 • Manaxher shitje, Fier2014-05-12

  Abissnet sh.a shpall një pozicion të lirë pune për postin e Menaxher Shitje, në qytetin e Fierit.

  Shoqëria Abissnet sh.a. është ISP-ja e dytë m

 • Drejtor i Pergjithshem2014-05-10

  Radio +2 shpall Pozicionin Vakant “Drejtor i Pergjithshem”

Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Menaxher i njĂ« zinxhiri Restorantesh dhe LokaleshDuaPune 05-05-2014Tiranë
2Shef KontabilitetiDuaPune 30-04-2014Tiranë
3Agjent Shitje DuaPune 29-04-2014Tiranë
4Inxhinier Mjedisi, Ndertimi ose HidroDuaPune 28-04-2014Tiranë
5Software Developer DuaPune 30-04-2014Tiranë
Ky seksion eshte rezervuar per te gjithe pozicionet internship.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Data EntryProfessional Marketing Albania 10-05-2014Tiranë
2LavazhierBolv-Oil01-05-2014Tiranë
3KamarierFloga Restorant10-05-2014Tiranë
4Kuzhinier FierRestorant "REAL" FIER22-05-2014Fier
5Kamariere DurresBar Lokal Klejdi25-04-2015Durrës
6Xhenerik, Elektroauto, Bojaxhi ne servisin e BMW ShqiperiHL GROUP BMW30-04-2014Tiranë
7HidraulikAgikons30-04-2014Sarandë
8Ekonomist/eep & partners consultancy shpk25-04-2014Tiranë
9Shefe Financeep & partners consultancy shpk25-04-2014Tiranë
10OPERATORCALL CENTER ALBANIA30-04-2014Tiranë
11Operator TelefonikB.E.A Group10-05-2014Tiranë
12KamarierBujtina e Gjelit30-06-2014Tiranë
13KuzhinierNoshi 30-04-2014Tiranë
14 Drejtor i Shitjeve - Tiraneep & partners consultancy shpk24-04-2014Tiranë
15Operator, Teamleader, BackofficeGreenpower Bussines10-05-2014Tiranë
16OPERATORDIGITAL NETWORKS30-04-2014Tiranë
17Supervisorucall shpk30-04-2014Durrës
18Operator/agenti telefoniciALBALINE Call Center30-04-2014Tiranë
19operatoreucall shpk30-04-2014Tiranë
20operator/eProfessional Marketing Albania 10-05-2014Tiranë
21Operator telefonikBUSINESS CALL30-04-2014Tiranë
22CALL CENTERITALGOMA02-05-2014Tiranë
23operatore telefonikj-greenpower shpk02-04-2015Tiranë
24SanitareHyseni&Associates30-04-2014Tiranë
25Operator TelefonikB.E.A Group28-04-2014Tiranë
26Prezantuese showroomiFalomo30-04-2014Tiranë
27Operatore telefonicoAccueil29-04-2014Tiranë
28TopografInfrastrukture31-05-2014Tiranë
29Operator3A Consulting30-04-2014Tiranë
30Operator telefonik per gjuhen spanjolleAlbacall sh.a25-04-2014Tiranë
31operatorfour call30-04-2014Tiranë
32Operator/e telemarketinguXl World30-04-2014Shkodër
33Shofer- Menaxher shitjeshUnipress shpk28-04-2014Tiranë
34Call Agent/e PrishtineSwissVerischeurng 30-06-2014Prishtinë
35SanitareProfessional Marketing Albania 24-04-2014Tiranë
36saldator Agikons30-04-2014Tiranë
37fadromist Agikons30-04-2014Tiranë
38shofer Agikons30-04-2014Tiranë
39xhenerikAgikons30-04-2014Tiranë
40kamarier Agikons30-04-2014Tiranë
41Operator telefonikbusiness call30-04-2014Tiranë
42OperatorCCS30-04-2014Tiranë
43Operatore TelefonikWocs Shpk07-09-2014Tiranë
44OperatorSevice Italia Online 18-07-2014Tiranë
45KAMARIERHotel & Restorant Aragosta01-06-2014Durrës
46Rrobaqepseconfezione industria abbigliamento31-05-2014Durrës
47Operator/eNEWITALCALL20-12-2014Tiranë
48Operator TelemarketinguAlba Contact Shpk19-11-2014Tiranë
49OPERATORE/TEAML LIDER/BACK OFFICEEuroVoice 30-11-2014Fier
50Offresi mandato vodafone per call centerAB Communication30-09-2014Tiranë
51OperatorVisionna31-12-2014Tiranë
52Agjent Shitje online VloreFustane-Kozmetike30-06-2014Vlorë
53Agjent Shitje online BeratFustane-Kozmetike30-06-2014Berat
54Agjent Shitje online KavajeFustane-Kozmetike30-06-2014Kavajë
55Agjent Shitje online LushnjeFustane-Kozmetike30-06-2014Lushnjë